Beyninizdeki Düşünce Hayal mi Gerçek mi ?

Neden bazı hayaller gerçek olurken bazıları sadece bir hayal olarak kalır?

Eğer hayalini kurduğunuz şeyi hep uzaklarda bir yerde görüyor, karşıdan seyrediyorsanız ve içinizden de '' ahh ahhh gerçek olsa ne güzel olurdu'' diyorsanız, işte o hayaliniz gerçek olmaz. Çünkü böyle bir düşüncenin altında o hayalin gerçek olmayacağına dair bir inanç vardır. Onu hep uzakta bir yerlerde konumlandırırsınız ve zaman ilerledikçe hayalinizde sizden yine bir adım ileriye gider. Zaman ilerledikçe o da ilerler. Ve zihin onu yakalayıp bir türlü içine giremez.

Haberin Devamı

Eğer hayalinizin içine girip heyecanla yaşıyorsanız ve içinizden '' evet ya, işte bu '' deyip heyecenlanıyorsanız, onu elde etmeyi mümkün görüyorsanız, hakettiğinize inanıyorsanız işte o hayaliniz bir gün gerçek olacaktır. Çünkü inanıyorsunuzdur ve inanmak size hayalinizi hedefe dönüştürücü adımlar attıracaktır. Hayalinizin içine girmiş yaşıyorsanız zaman geçtikçe hayalinize yaklaşıyorsunuz demektir.

Kendinize şu soruları sorun;

Hayalim benim için bir hedef mi yoksa sadece bir hayal mi?

Hayalimin gerçekleşmesi mümkün mü?

Hayalimin gerçekleşmesi için bedel ödemeye hazır mıyım?

Hayalimi hakediyor muyum?

Hayalim tamamen iyi niyetli bir hayal mi?

Hayalimi gerçekleştirmek için adımlar atmak bu hayali elde etmeye değer mi ?

Bütün sorulara verdiğiniz cevaplar kuvvetli ve koca bir '' EVET'' ise zihinsel olarak hayalinizin içine girin ve doya doya yaşayın. Bugün o hayalinize ulaşmak için küçükte olsa bir adım atın. Ve hayalinizi gerçekleştirdiğiniz için şimdiden kendinize TEŞEKKÜR edin, ŞÜKREDİN...

Sevgiyle ve sağlıkla ilerleyin...

Arzu Bıyıklıoğlu

NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu

www.arzubiyiklioglu.com