YaşamAlkollü sürücü yataklarında ezdi!

Alkollü sürücü yataklarında ezdi!

13.08.2009 - 00:11 | Son Güncellenme:

Alkollü ve ehliyetsiz kadın sürücü, yol kenarındaki tek katlı bir evin duvarını yıkıp o sırada yataklarında uyuyan baba ile kızını ezerek öldürdü

Alkollü sürücü yataklarında ezdi

Sakarya’da, iddialara göre, bir gazinoda arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra otomobilin direksiyonuna geçerek aşırı hız yapan ehliyetsiz sürücü Harika Halay (21), araçla yol kenarındaki tek katlı bir eve girdi. Evde, yer yatağında uyuyan İbrahim Aydın (38) ile kızı Sinem Aydın (8) otomobilin altında kalarak öldü. 3 yaşındaki Harun ve annesi Neriman Aydın yaralanırken, sürücü Harika Halay 1.40 promil alkollü çıktı.
Kaza dün sabaha karşı meydana geldi. İddialara göre, arkadaşlarıyla bir gazinoda alkol alan Halay, daha sonra kiralık aracın direksiyonuna geçti. Aşırı hız yapan Halay’ın kullandığı araç yoldan çıkarak tek katlı eve girdi. Yer yatağında uyuyan baba ve kızı olay yerinde öldü. Yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırılırken, otomobilde de çok sayıda bira şişesi bulundu. Kızını ve eşini kaybeden Neriman Aydın kaza değil, deprem olduğunu sandığını söyledi. Kazadan sonra kaçan ancak yakalanan Halay ve arkadaşı Zeynep Uysal, adliyeye sevk edildi. Halay’ın otomobili Uysal’ın kullandığını söylediği öğrenildi.

KAZADAN?ÖNCE?İHBARKaza yapan araçla ilgili olarak aynı gece “tehlikeli seyrettiği” gerekçesiyle polise ihbarda bulunulduğu ve polisin de olaydan kısa süre önce aracın plakasını ekiplere anons ettiği belirtildi.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar