PazarOkullar açılırken

Okullar açılırken

08.09.2024 - 02:00 | Son Güncellenme:

Yaz tatili bitti. Okullar yarın açılıyor. Okula dönüş döneminde ayakkabıdan kırtasiyeye A’dan Z’ye öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe başlamadan önce bazı seçeneklere göz atmakta yarar var.

Okullar açılırken

Çocukların renkli dünyası

Haberin Devamı

Kalem ve yazım gereçleri alanında 263 yılı geride bırakan Faber-Castell, uçlu kalemlerden boya kalemlerine kadar okula dönüşte tüm ihtiyaçları karşılamaya hazır. Türkiye’de Adel çatısı altında tüketicisiyle buluşan Faber-Castell, Feriye’de okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi. Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak ev sahipliğinde ve oyuncu Ceyda Düvenci moderatörlüğünde gerçekleşen lansmanda Faber-Castell’in yepyeni okula dönüş kampanyası “Faber’in Var Mı?” duyuruldu. Etkinlikte, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi, ürün gamı ve güvenliği gibi birçok konuya değinilirken, Taş Kağıt Makas Atölyesi tarafından çocuklara özel aktiviteler düzenlendi. 

A’dan Z’ye tek tıkla alışveriş

Yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaçlar, kırtasiyeden teknolojik ürünlere geniş yelpazede farklılaşıyor. Alışveriş listelerinin başında defter, kalem, termos, matara, okul çantası geliyor. Çalışma masaları ve sandalyeleri ile kitaplıklar yenileniyor. Tişörtler, eşofmanlar, pantolon ve gömleklerin yanı sıra sneaker gibi okul kıyafetleri talep görüyor. Eğitici oyuncaklar, yapbozlar, ahşap oyuncaklar ve oyun hamurları da en fazla talep gören ürünler arasında yer alıyor. Trendyol, ihtiyaç duyulan bu A’dan Z’ye tüm ürünlerin tek tıkla karşılanmasına destek oluyor.

Haberin Devamı

Ütü gerektirmeyen gömlekler

Marks&Spencer’ın Okula Dönüş koleksiyonunda leke tutmaz ve sürtünmeye karşı dayanıklı, ütü gerektirmeyen uzun kollu gömleklerde bulunan genişleyebilir lastikli manşetler ve pratik cırt cırtlı düğmeler, giyinme sürecini kolaylaştırıyor.

Disney dünyası

FLO, Disney’in sevilen karakterlerini miniklerle buluşturuyor. Sneakerdan beslenme çantasına, kalemlikten okul çantasına, mataradan beslenme kabına kadar lisanslı birçok Disney karakteri miniklerin beğenisine sunuluyor. Kız çocukları için Frozen, Minnie Mouse ve Disney koleksiyonlarında, siyah, pembe ve gri gibi renkler ön plana çıkıyor. Erkek çocukları için ise Spiderman koleksiyonun yıldızı.

Doğa macerası

Pritt; tırmanışçı, yürüyüşçü, kayakçı ve paraşütçüden oluşan 4 yeni karakterle doğa sever çocukları okula dönüşte rengarenk bir serüvene çıkartıyor.  Bu senenin teması: “Doğa Macerası!” Pritt’in renkli stick yapıştırıcıları; uygulandığında renk veriyor, kuruduğunda da boya etkisi gösteriyor.