18.06.2023 - 03:00 | Son Güncellenme:
Bu sorular, 10-11 Haziran’da Mutfak Dostları Derneği tarafından düzenlenen “Gıdanın Geleceği ve Sürdürülebilirlik Semineri”nde ele alındı. Metro Türkiye’nin desteğiyle Nadir Gastronomi Platformu’nda gerçekleştirilern seminerde uzman konuklar, “Kentlerde Alternatif Tarım Uygulamaları, İklim Krizi ve Kuraklıkla Yüzleşme, Tarımda Dijitalleşme Geleceği Kurtarır mı? Kaybolmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Ürünleri Geleceğe Taşımak, Tarımsal Kalkınmada Dayanışmadan Doğan Güç: Kooperatifler, Profesyonel Mutfaklarda Sürdürülebilirlik, Daha İyi Bir Dünya İçin Sosyal Gastronomi” konulu oturumlarda, çözüm önerilerini tartıştılar.