Oynatma Listesi
HABERLER

Survivor 2025'e katılacak mı? Nagihan Karadere'den dikkat çeken paylaşım

Survivor All Star 2024'te talihsiz bir kaza sonrası dizinde yaşayan sakatlıktan dolayı formundan düşen Nagihan Karadere'yi Acun Ilıcalı diskalifiye etmek istemiş ancak Karadere yarışma azmiyle devam etmek istemişti. Güçlü yarışmacılar Merve Aydın, Özgür Tetik ve Hilmi Cem İntepe ile çıktığı düello sonrası adaya veda etmişti. Nagihan Karadere'den sevenleri heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Sosyal medyada, 'Survivor 2025'e katılacak mı?" sorusu çokça soruldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da performansıyla ve yaşadığı tartışmalarla sürekli gündem olan Nagihan Karadere'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sevenlerinin sorusunu yanıtlayan Karadere, Survivor 2025 imasında bulundu. Sakatlığına dair açıklamalar yaptı.

ACUN ILICALI DİSKALİFİYE ETMEK İSTEMİŞTİ

Acun Ilıcalı, konseyde Nagihan Karadere'nin düelloda yarışamayacağı için veda edeceğini açıklamıştı. Nagihan da itiraz etmiş, ortalık bir anda gerilmişti. Nagihan'ın ısrarla yarışma isteğine, Ilıcalı razı gelmişti. Nagihan haftanın en kötü performansı olarak 3.eleme adayı olmuştu.

'SAKATLIĞIMLA DİSKALİFİYE OLUP GİTMEK İSTEMEDİM'

Konuşurken düelloya sakat çıkmak zorunda kaldığı için gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere, "Öncelikle sevenlerimden özür diliyorum. Onların benden beklentileri vardı. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu sezon ama her şeye razıyım. Son durak, rakibim çok güçlü. Onunla savaşmaktan, mücadele etmekten gurur duyuyorum. Sonuç ne olursa olsun, sakatlığımla diskalifiye olup gitmek istemedim. Yürüyerek geleceğim, kendimi riske atmadan yapabildiğimi yapmaya çalışacağım" demişti.

'HER GÜN AĞLAYARAK UYANMAK ÇOK ZORDU BENİM İÇİN'

Hilmi Cem, Merve Aydın ve Özgür Tetik ile çıktığı düelloda elenen Nagihan, "Burada olmak gerçekten gurur verici bir olay. İyi ki gelmişim, her şeye rağmen iyi ki burada kalmışım. Çok zor şeyler yaşadım gerçekten. Benim için tarifi mümkün olmayan zorluklardı. Beden gücü her şey burada. Mentalim çok kuvvetlidir ama mental olarakta gerçekten bittim. Savaşmak, gideceksem de böyle gitmek istedim. Her gün ağlayarak uyanmak gerçekten çok zordu benim için" şeklinde konuşmuştu.

Survivor All Star başladığından beri tartışmalarıyla ve aldığı cezalarla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre ile Nagihan Karadere, yarışma bitmesine rağmen tartışmaya devam etmişti.

MAHKEMEYE VERİLDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yunus Emre Özden, "Arkadaşlar şimdi bir konu hakkında açıklama yapmak istiyorum. Ben 6 ay boyunca Survivor gibi bir adada mücadele ettim. Ben Nagihan gibi bir insan değilim. Ne beni ailem reddetti ne de başka şeyler yaşandı. Geldiğim günden beri özlediğim insanlara sarılıyorum, özlediğim yemekleri yiyorum. Orada 29 ödül cezası alarak ırgat gibi her gün koştum. Çıktığım günden beri Nagihan sana sallıyor dediler, güldüm geçtim. En son eşime sallaya kadar ben bunlara sustum. Daha sonrasında da zaten gidip mahkemeye verdim kendisini." ifadelerini kullanmıştı.

SURVIVOR 2025'E KATILACAK MI?

Nagihan Karadere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar mesaj kutum patlayacak artık. Spor yapıyorum, heyecanlanıyorsunuz. Gerçekten heyecanınızı kursağınızda bırakmak istemem ama gerçekten fizik tedavi oluyorum ve güçlendirme yapıyorum. Güçlendirme yapmam için antrenman yapmam gerekiyor. Gezip tozarak bacak güçlenmiyor. Baya bir güç kaybetmişim ve eski haline gelmek üzere dizim. Hatta ve hatta baya da güçlendim. O yüzden de lütfen baskı yapmayın. İyileşirsem size müjdeyi veririm ama şu an toparlanma sürecindeyim. İki bacak arasında ciddi bir güç kaybı vardı. Birbirlerine yaklaştıklarını söyleyebilirim. Her şey yolunda keyfim yerinde." dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER