Oynatma Listesi
MAGAZİN

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek sonra telefon fırlattılar

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısı ile adını geniş kitlelere duyuran Simge Sağın, son konserinde zor anlar yaşadı. Ünlü isim şarkı söylediği sırada sahneye önce çiçek sonra telefon fırlatıldı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası ile son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından biri olan Simge Sağın, son konserinde korku dolu anlar yaşadı.

43 yaşındaki şarkıcı, Gaziantep'te verdiği konser sırasında izleyicilerden suratına önce çiçek sonra telefon fırlatılmasının ardından neye uğradığını şaşırdı.

"BU BÖYLE OLMAZ"

Seyircilerine yaklaşarak şarkı söyleyen Simge'nin yüzüne önce bir buket çiçek atıldı. Çiçeğin yüzüne çarpmasıyla şaşkınlık yaşayan isim, "Bunu daha dikkatli vermen lazım" diyerek tepki gösterdi.

"GERÇEKTEN AYIP"

Çiçeğin ardından telefon fırlatılmasından sonra sinirlerine hakim olamayan Simge, 'İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!' dedi.

"YUHALAYARAK BİR YERE VARAMAYIZ"

Simge'nin siteminden sonra izleyiciler yuhalamaya başladı. Bunu da istemeyen ünlü isim: 'Yuhlamayın arkadaşlar, yuhlayarak da bir şeye varamayız. Öyle korktuğum için gelemeyeceğim beni yakından göremeyeceksiniz' dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER