Oynatma Listesi
HABERLER

Park halindeki araca çarpan otomobil yan yattı

Sarıyer’de, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, önce park halindeki araca ardından kaldırımdaki ağaca çarparak yan yattı. Araçta bulunan 3’ü ağır 5 yaralı hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

 

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında, Baltalimanı Hisar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, viraja girerken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki araca çarptıktan sonra ağaç ile duvar arasına sıkışarak yan yattı. Kazada, 3'ü ağır 5 kişi yaralandı. Araçta bulunan iki kişi, kendi imkanlarıyla çıkıp 112’yi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği durdurup çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de 3’ü ağır 5 yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği ve garaj kapısı hasar gördü. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla kaldırılarak otoparka götürüldü.

 

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki otomobilin, virajı alamayıp park halindeki araca çarpıp daha sonra da duvar ile ağaç arasına sıkışarak yan yattığı, ardından araç içerisindeki iki kişinin kendi imkanlarıyla dışarıya çıktığı görülüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER