Oynatma Listesi
HABERLER

Milletvekili sokakta adam dövdü!

İşçi Partisi Milletvekili Mike Amesbury, arkadaşlarıyla dışarı çıktıktan sonra sokakta tehdit edildiğini iddia etti. Tehdit iddialarının ardından seçmeniyle yaşadığı hararetli tartışmanın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler şok etti. Milletvekili bakın ne yaptı..

İngiltere İşçi Partisi milletvekilinin bir seçmeninin yüzüne yumruk attıktan sonra yerde yatan adama defalarca vurduğunu gösteren şok edici kamera görüntüleri ortaya çıktı.

 

Tartışma İngiltere'nin Cheshire bölgesinde gerçekleşti. 55 yaşındaki Gölge bakan Amesbury,seçim bölgesinde tehdit edildiğini' iddia etti.

İddanın ardından ortaya bu görüntüler çıktı.Görüntülerde ise eski gölge bakan Mike Amesbury, kaldırımda yatan bir adamın başında dururken görülüyor. Ancak görüntülerde iki adamın sokakta tartıştığı görülse de, milletvekili ilk yumruğu atana kadar karşı taraftaki seçmenden herhangi bir saldırganlık ya da fiziki temas belirtisi görünmüyor.

Milletvekilinin “Beni bir daha asla tehdit edemeyeceksin.” dediği duyuluyor.

Amesbury olayın ardından yaptığı açıklamada “Dün gece, arkadaşlarımla dışarıda geçirdiğim bir akşamın ardından sokakta tehdit edilmemin üzerine meydana gelen bir olaya karıştım. Bu sabah Cheshire Polisi ile bizzat irtibata geçerek bu olay sırasında yaşananları bildirdim.Kamuoyu önünde daha fazla yorum yapmayacağım ancak Cheshire Polisi tarafından talep edilmesi halinde elbette her türlü soruşturmada yer alacağım.. Runcorn ve Helsby halkı için sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim ve toplumumuz için açık ve erişilebilir bir milletvekili olarak kalmaya kararlıyım." dedi.

 

Amesbrury  görüntülerin ardından İşçi Partisi tarafından görevinden uzaklaştırıldı. Amesbury'nin istifa etmesi çağrısı yapıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER