Oynatma Listesi
MAGAZİN

Metin Arolat'a veda! Gözyaşları sel oldu

Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Metin Arolat için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Arolat'ın naaşı törenin ardından İzmir'e gönderildi.

Kadıköy Kozyatağı'nda sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan Metin Arolat, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat'ın vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu.

TEŞVİKİYE'DE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Hayatını kaybeden şarkıcı Metin Arolat için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Arolat'ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Taziyeleri Arolat'ın ablası Fatoş Alkan kabul etti.

Arolat, öğle ezanına müteakip Teşvikiye Camisi'nde kılınan namazından ardından 23 Eylül Pazartesi günü İzmir Beşikçioğlu Camisi'nden öğle ezanı sonrası aile kabristanına defnedilecek.

"ORADA OLMASAM ÇOCUK ÖLÜYORDU"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olmuştu. Arolat'ın, "Son zamanlarda hayatında bir şeyler değişti mi?" sorusuna verdiği cevap gündem oldu.

"Garip bir şey anlatacağım. 6-7 sene önce arkadaşımın evindeydim. Bir yaşında çocuğu var. Terasa çocuk parkı gibi bir şey koymuşlar. Sabah uyandım terasa çıktım. Herkes içeride, çocuğun elinde de kırmızı erik gibi bir şey var. Arkamı bir döndüm çocuk mosmor. Ev birkaç katlı, seslendim ama kimse beni duymuyor. Ne yapacağımı şaşırdım, elimi çocuğun boğazından soktum. Bir şeye değdim ama çekemiyorum. Refleksle çocuğu ayağından tutup, ters çevirdim. Yazık, kemiğini bile kırmış olabilirim. Sırtına bir tane vurdum, ağzından erik çıktı. Bunu sonra annesine ve babasına anlattığımda işin ciddiyetini anlamadılar. Ben orada olmasam ölüyordu çocuk."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER