CaddeÜnlü sanatçı Metin Arolat sahnede hayatını kaybetmişti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Ünlü sanatçı Metin Arolat sahnede hayatını kaybetmişti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

25.09.2024 - 23:50 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybettiği görüntüler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybeden şarkıcı Metin Arolat'ın görüntüleri ortaya çıktı. Şarkısını ayakta söyleyen Arolat'ın dinlenmek üzere platforma oturmak istediği, ancak oturduğu gibi masanın üzerine devrildiği görülüyor.

Haberin Devamı

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLAMIŞTI!

Metin Arolat'ın iki ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırmıştı. Arolat şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam dört yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu foto çekilirken böyle bir şey gelebilir miydi ki aklımıza?. Benim için en mutlu günlerin fotoğrafıdır bu. Hepimiz bir aradayken, henüz hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı henüz öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum.

Ünlü sanatçı Metin Arolat sahnede hayatını kaybetmişti Yeni görüntüler ortaya çıktı

Ağabeyinin ölümünün kendisi ve ailesi için çok büyük travma olduğunu anlatan ünlü şarkıcı, "Büyük bir travma yaşadım. Hâlâ da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle" demişti.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Metin Arolat sahnede hayatını kaybetmişti Yeni görüntüler ortaya çıktı

"10-15 GÜN LAPE'DE YATTIM"

Arolat, basında intihar ettiğine dair haberlerle ilgili olarak, "İntihar değil, depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Depresyon dediğim oydu; bayağı kendimi kapadım, altı ay evden çıkmadım, altı ay tıraş olmadım, duş almadım. Ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. İntihar değil, artık benim tedavim olmam gerektiği için Lape'ye yatırıldım arkadaşlarım tarafımdan. O zamanlar kopmaya başlamıştım, telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon garip bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese tavsiye ederim bu arada" demişti.

Ünlü sanatçı Metin Arolat sahnede hayatını kaybetmişti Yeni görüntüler ortaya çıktı

BİR GÜN ARAYLA 2 AMCASINI KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Arolat'ın amcası gazeteci Osman Saffet Arolat vefat etmişti. Diğer amcası mimar Mehmet Neşet Arolat ise Osman Saffet Arolat'tan bir gün sonra hayatını kaybetmişti.

Ünlü sanatçı Metin Arolat sahnede hayatını kaybetmişti Yeni görüntüler ortaya çıktı

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat (52), Kadıköy'de 21 Eylül'de sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı, 23 Eylül'de memleketi İzmir'de toprağa verildi.

METİN AROLAT KİMDİR?

İzmir'de 1972 yılında dünyaya gelen Metin Arolat, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında "Ayrılık Olmaz" isimli ilk albümüyle müzik piyasasına giriş yaptı.

Haberin Devamı

Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Ayrılık Olmaz", "Yine Bir Başıma", "Kabul Et", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Karavan" gibi albüm ve single çalışmalarına imza atan Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yaptı.