CaddeTaş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti! Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti! Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

02.10.2024 - 23:45 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Taş Kağıt Makas, ekrana gelen son bölümüyle yine nefes kesti. Avukatlık mesleğinden uzaklaştırılan Umut, bir kez daha adaletin peşine düştü.

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin’in oturduğu Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin, ekrana gelen son bölümünün özeti şöyle;

Haberin Devamı

Avukatlık mesleğinden uzaklaştırılan Umut Tanrıkulu artık harekete geçmeye karar verdi. Bir video kaydeden ve mektup yazan Umut, sevdiklerine mesaj bıraktı. Umut mesajında, "Ben Umut Tanrıkulu bu videoyu hem sevdiklerime hem de beni bir kez de olsun anlama ihtimali olan insanlara bırakıyorum. Bugüne kadar her zaman adalet için savaştım. Ben de onların dilinden konuşma kararı aldım. Fecir Emirkıran'ın katiliyim." dedi

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

BABASI VE HARUN DURDURAMADI

Video kaydeden ve mektup bırakan Umut evden çıkarken babasıyla karşılaştı. Babasının ısrarları Umut'a fayda etmedi. Umut daha sonra yolda Harun ile karşılaştı. Harun'u da dinlemeyen Umut, "Sen benim kafamda ne olup bittiğini biliyor musun? Bunun dönüşü yok' diyerek uzaklaştı.

Haberin Devamı

FECİR, MARKO'DAN HESAP SORDU

Babasının verdiği kağıt sonrası Fecir, arkadaşı olan Marko'nun peşine düştü. Marko'nun evine giden Fecir hesapla ilgili sert çıkış yaptı. Hesabın onun olduğunu söyleyen Marko, Fecir'e 'Keşke hesabına para yatmış mı kontrol etseydin' dedi. Fecir, hesabına 10 milyon dolar yattığını görünce 'hakkını helal et' dedi ve evden ayrıldı. Evden çıkarken Fecir, Marko'ya Adem'i bulma sözü verdi.

'KARDEŞİME İHANET ETMEMİ Mİ İSTİYORSUN?'

Fecir'in kardeşi Rüya ile birlikte kalan Marko, "Eğer babanı kurtarmak istiyorsan dediklerimi yapsan iyi olur. Fecir'in hesabındaki bütün parayı hesabıma geçireceksin, Emirkıran ailesinin geleceği bu dudakların ucunda. Baban çıksın istiyorsan dediklerimi yerine getir." dedi. Bu duruma sinirlenen Rüya, 'kardeşime ihanet etmemi mi istiyorsun?' diye sordu ve çılgına döndü.

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

KENDİ YOLUMUZU ÇİZECEĞİZ

Umut daha sonra silah almak için bir yere gitti. 'Sen haklıymışsın biliyor musun? Geç gelen adalet; adalet olmuyormuş. O yüzden kendi yolumuzu çizeceğiz." dedi.

GÜNEŞ İŞE BAŞLADI

Güneş, 'Cengiz Dursun davasıyla ilgili Harun'a bilgi verdi. Güneş, Cengiz Dursun cinayetine dair tek bir delil bile olmadığını ifade etti. Harun ise Adem'i mahkemeye çıkarmayacağını söyledi. Adem'in bu sözleri Güneş'i sinirlendirdi.

Adem daha sonra Harun'u aradı ve balık tuttuğunu söyledi. Harun, Adem'e kızarak oradan ayrılması ve karavana dönmesi gerektiğini belirtti. Harun, farkında olmadan Adem ile balık tutmak için hazırlık yaptı.

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

ADEM'İ KAÇIRDILAR

Silahla Fecir'in peşine düşen Umut uzaktan onları izledi. Geçmiş aklına gelen Umut, Fecir'e silah doğrultarak yürüdü. O sırada Fecir'in arabasında Adem'i gördü. Fecir, Marko'ya verdiği sözü tutmuş Adem'i kaçırmıştı. Son anda Umut'u fark eden Fecir, telefonla eski avukatı aradı.

Haberin Devamı

GÜNEŞ VE ALEV BULUŞTU

Bu sırada avukat Güneş, göreve geri dönen savcı Alev'i ziyaret etti. İkili Cengiz Dursun davasıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Savcı Alev, 'Benim canımı çok yaktılar, sen beni istersen savcı olarak gör ister arkadaşın lütfen herhangi bir şey öğrenirsen ilk bana gel' dedi. Güneş, Alev'in yanında olduğunu söyledi.

UMUT PLAN YAPTI

Adem'in kaçırıldığını gören Umut hemen Harun'un yanına koştu. Adem'in Fecir tarafından kaçırıldığını söyledi. Harun, Güneş, Umut ve Elif; Adem'i kurtarmak için yola çıktı. Umut kimseye haber verilmemesi gerektiğini özellikle belirtti ve bir plan yaptılar. Elif, gazeteci rolüne girerek Fecir ile görüşmek istediğini söyledi. O sırada Umut arkada bekliyordu. Umut, Şamil'in arabasın GPS yerleştirmeyi başardı. Tam o an savcı Alev, Fecir'in ofisinde arama yapmak için polislerle geldi. Umut'un orada olduğunu anlayan Alev, Elif'e ne olduğunu sordu. Umut plana sadık kalarak savcı Alev'e Adem'in kaçırıldığını söylemedi.

Haberin Devamı

Marko cinayetin tek tanığı olan Adem'in yanına geldi. Adem, Marko'ya 'Cengiz ağabeyin katilisin sen' diye bağırarak tükürdü. Marko, Adem'i Novi Pazar'a götüreceğini söyledi.

HARUN FECİR'E YAKALANDI

Arabasına GPS takılan Şamil kendini riske atmadı ve gittiği yerden taksiyle ayrıldı. Harun daha sonra taksiyi takip etti. Adem'i kurtarmak için harekete Harun, Fecir tarafından yakalandı. Fecir, Harun'un Adem'e sahip çıkmasından şüphelendi. Harun, Fecir'e Adem'in onun oğlu olduğunu itiraf etti. Fecir, Harun'a inanmadı. Adem, Harun'a 'Yardım et ağabey' diye bağırsa da yetişemedi.

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

 

KARTAL SEMBOLÜ ELE VERDİ

Adem'in yaptığı kartal sembolü, Fecir ve Marko'nun yaptığı planı ele verdi. Umut planı tek tek anlattı. Planı harekete geçiren ekip Adem'e ulaştı.

MARKO VE FECİR YÜZLEŞTİ

Rüya, Marko'nun ona yaptığı tehdidi Fecir'e anlattığı ortaya çıktı. Marko, Fecir'i öldürmek için cebinden bıçak çıkardı. Fecir öleceği sırada Rüya bir anda ortaya çıktı ve Marko'yu öldürdü.

Haberin Devamı

Rüya Marko'yu vurdu

Taş Kağıt Makas ekrana gelen son bölümüyle nefesleri kesti Umut, Emirkıran kardeşlere büyük şok yaşattı

ŞAMİL SON ANDA YAKALADI

Şamil son anda Harun ve Adem'i kaçarken yakaladı. Harun konuşarak ve geçmişten örnek vererek Şamil'i ikna etmeye çalıştı. Şamil 'Benim kafamı neden karıştırıyorsun' diyerek deliye döndü. Silah patlama sesinden faydalanan Harun, Adem'i kaçırmaya başardı.

GÜNEŞ İNTİKAM YEMİNİ ETTİ

Güneş'in ise savcı Alev'e haber verdiği ortaya çıktı. Adem tanık olarak mahkemede dinlenmek üzere korumaya alındı. Gizli gizli Harun'un odasına giren Güneş, bir dosyayı inceledi. Dosya Timuçin Evliyagil adınaydı. Güneş, intikam almak için yemin etti.

UMUT'TAN EMİRKIRAN KARDEŞLERE BÜYÜK ŞOK

Dizinin final sahnesinde büyük bir sürpriz yaşandı. Umut stattan ayrılmamıştı. Emirkıran kardeşler bu gerçek sonrası büyük şok yaşadı.

Emirkıran ailesinin kaderi Umut'un elinde