CaddeHande Doğandemir'in kaburgası kırıldı! 'En kısa sürede toplarım'

Hande Doğandemir'in kaburgası kırıldı! 'En kısa sürede toplarım'

02.10.2024 - 17:54 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin çarşamba günleri ilgiyle takip edilen dizisi Taş Kağıt Makas'ta avukat Güneş rolüne hayat veren Hande Doğandemir'den üzücü haber geldi. Kaburgasını kırdığı öğrenilen Hande Doğandemir, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Hande Doğandemirin kaburgası kırıldı En kısa sürede toplarım

MESUT YILMAZ - Kanal D'de ekrana gelen Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan 38 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den üzen haber geldi. Hande Doğandemir'in evde geçirdiği kaza sonrası kaburgasını kırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

"KISA SÜREDE TOPLARIM"

Instagram hesabından paylaşım yapan Doğandemir, "Tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler. Bir sete uğradım bugünlük bitirdim. Şimdi birkaç gün dinleniyor olacağım. En kısa sürede toplarım bence. Akşam da T.K.M'nin yeni bölümü var. Görüşürüz" dedi.

Hande Doğandemirin kaburgası kırıldı En kısa sürede toplarım

GALAYA KABURGASI KIRIK KATILDI

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir'i buluşturan 'Yaren Leylek' filminin galası, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Yeşilçam Sineması'nda gerçekleşmişti. Geceye katılan Adem Yılmaz, Yaren Leylek'le 13 seneye dayanan dostluklarının böyle bir filme konu olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirmişti. Galaya kaburgası kırık gelen Doğandemir ise, "Bir arada olmak istedim. Ekibi çok seviyorum. Herkesin izleyebileceği sevgi filmi oldu" demişti.