CaddeSinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz!

Sinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz!

25.10.2024 - 08:20 | Son Güncellenme:

Reputation Awards, geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. İş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimler, büyüleyici gecede ödüllerini aldı. Demet Şener ve Özge Ulusoy'un sunduğu organizasyona Ekin Uzunlar da katıldı.

Sinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz

Ödül gecelerinden biri olan Reputation Awards, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. İş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimler, büyüleyici gecede ödüllerini aldı. Demet Şener ve Özge Ulusoy'un sunduğu organizasyonda yıldızlar geçidi yaşandı.

Haberin Devamı

Etkinliğe Oktay Kaynarca, Eda-Metin Özülkü, Damla Sönmez, Murat Aygen, Diren Polatoğulları, Tayfun Duygulu, Dilan Çıtak, Ekin Uzunlar ve Keremcem gibi isimler katıldı. Organizasyon, Eylem Keser'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Alanında birçok önemli ismin ödül aldığı gecede sahneye çıkan isimler, Ankara'da yaşanan olayla ilgili teröre lanet okudu.

Sinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz

"EN BÜYÜK ÖDÜL SİNEM"

'Yılın Halk Müziği Sanatçısı' ödülünü alan Ekin Uzunlar, sevgilisi Sinem Durmuş'la katıldı. Şarkıcı, "Ödül için mutluyum. Çırağan Sarayı'nda ödül almaktan mutluyum. Sinem beni kırmadı sağolsun. En büyük ödül Sinem... Buradaki alacağımız ödül müzemizde ölümsüzleşecek" dedi.

Sinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz

"SEKİZ AYDIR ÇIKARMADIM"

Şık tavırlarıyla dikkat çeken Uzunlar, "Şu an evlensek sırıtmaz Çırağan'da" diyerek, espri yaptı. Müzik çalışmalarıyla ilgili şarkıcı, "Sekiz aydır çıkarmadım konser yoğunluğum fazlaydı. Artık toplum her şarkıyı hemen tüketiyor. Eskiden bir şarkı yapardık, 100-150 milyon olur, iki sene beklerdik. Şimdi iki taneyi bir hafta arayla çıkaracağım. Düetler olacak. Kanada ve Amerika'ya gideceğim. Almanya, Belçika, Hollanda ve İsviçre'de sahneler olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ERKEN KONUŞMAK OLMAZ"

Uzunlar, "Bu temponun arasına düğün olur mu?" sorusuna, "Bakalım. Erken konuşmak olmaz. Tabii ki evlilik konuşuyoruz" yanıtını verdi.

Sinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz