CaddeSerenay Sarıkaya'nın evinde servet yatıyor! Sadece mutfağı 2 milyon TL

Serenay Sarıkaya'nın evinde servet yatıyor! Sadece mutfağı 2 milyon TL

07.10.2024 - 10:53 | Son Güncellenme:

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde evinin kapılarını ilk kez bir çekim için açmıştı. 32 yaşındaki güzel yıldızın evi sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarıkaya'nın yatırımları için ise ekonomistlerle görüşmeden adım atmadığı ortaya çıktı.

Serenay Sarıkayanın evinde servet yatıyor Sadece mutfağı 2 milyon TL

Adanalı dizisiyle hayatımıza giren ve büyük çıkış yakalayan Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez bir dergiye açmıştı.

Haberin Devamı

Sarıkaya'nın leopar desenli kanepesinden sonra bu sefer milyon dolarlık dairesi dikkat çekti.

DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü ismin, 400 bin TL'lik özel tasarım yatağı, 600 bin TL'lik leopar desenli kanepesi, 8 bin TL'lik pufu ve şef arkadaşları için özel olarak dizayn ettirdiği 2 milyon TL'lik sanayi tipi mutfağı öne çıkmıştı.

1 MİLYON 200 BİN TL

Son olarak, Serenay Sarıkaya'nın kazancı ve yatırımlarını nereye yaptığı da ortaya çıktı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, ünlü isim gayrimenkul yatırımı yapmayı tercih ediyor. Bölüm başı kaşesi 1 milyon 200 bin TL olan ismin Kaz Dağı eteklerinde villası ve İstanbul'da da birkaç dairesi var.

ARKADAŞLARINI YÖNLENDİRİYOR

Sosyal medya paylaşımlarından 1 milyon TL üzerinde, reklamlardan ise 15 milyon TL teklif aldığı iddia edilen isim, söylentilere göre parasını doğru kontrol edebilmek için ekonomistlere danışıyor. Ünlü ismin konuyla ilgili kendisinin de oldukça bilgi sahibi olduğu ve arkadaşlarını da yönlendirdiği söyleniyor.

Haberin Devamı