CaddeOktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesini eleştirdi! Necati Şaşmaz'ın başına geleni ilk kez anlattı

Oktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesini eleştirdi! Necati Şaşmaz'ın başına geleni ilk kez anlattı

15.10.2024 - 11:18 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca diziyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesini izleyen Oktay Kaynarca sahneyi eleştirdi. Oktay Kaynarca yıllar sonra Necati Şaşmaz ile ilgili bir detayı da anlattı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakırın ölüm sahnesini eleştirdi Necati Şaşmazın başına geleni ilk kez anlattı

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve o döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nin akla gelen ilk karakteri Süleyman Çakır. Hala ölümü oldukça konuşulan Süleyman Çakır karakteriyle ilgili Oktay Kaynarca açıklamalarda bulundu. Süleyman Çakır karakterinin çıkış hikayesini anlatan Oktay Kaynarca şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Biz daha önce Osman ile Deli Yürek filmini çektik. Deli Yürek'i çekerken bir sürü şey oluşuyordu. İşin orijinalini söyleyeyim size. O zamanlar TRT'de Büyük Tuzak diye bir dizi oynuyordu. Bu Büyük Tuzak bir Amerikan formatıydı. Süleyman Çakır'ı oynayan adam da Kevin Spacey'di. Çok önemli bir projeydi. Biz bayıla bayıla seyrediyorduk. Osman'ın yanına gittim dedim böyle bir dizi var eğer düzgün formatlanırsa iyi bir organizasyon yapılırsa kıyamet koparır dedim. Sonra Osman beni çağırdı aynı projeden bahsetti. İki tane rol var çok önemli dedi. Ben Çakır rolünü oynamak için o dönem baya heyecanlanmıştım. Senaryo ortaya çıkınca çok daha güzel bir şey ortaya çıktığını gördük. İşin orijinaline bakarsınız o diziye dönerseniz bütün olay kurgusu aslında aynıdır. Amerikan format çok özgünleştirdiler Raciler işi.

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakırın ölüm sahnesini eleştirdi Necati Şaşmazın başına geleni ilk kez anlattı

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ın en güvendiği adamın 'Memati' olduğunu da sözlerine ekledi.

ÖLÜM SAHNESİNE ELEŞTİRİ

Youtube'da Kafa TV programında Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesini izleyen Oktay Kaynarca, "Sette büyük bir moral bozukluğu vardı. Bittikten sonra da tamam dedik. Ben olsam şimdi daha güzel çekerdim. Sahneyi biraz daha uzatabilirdim. Biraz hızlıca çekilmiş bir sahne. Mesela ölümden öte köy mü var lafını ben uydurdum. Daha sürdürülebilir bir hikayesi vardı." dedi.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakırın ölüm sahnesini eleştirdi Necati Şaşmazın başına geleni ilk kez anlattı

SAHNEDEN SONRA NECATİ'Yİ HASTANEYE GÖNDERDİLER

Necati Şaşmaz'ın sahneden sonra hastaneye gittiğini anlatan Oktay Kaynarca, "Doğaçlama o sahne. Telefonu yanlış fırlattım avize kırıldı hatta parçası Necati'nin gözüne girdi ama sahneyi devam ettirdik. Sahne bittikten sonra Necati'yi hastaneye gönderdiler. Gerçekten gözünün içerisinden cam parçası çıkardılar. Olduğu gibi çekilmiş sahne." ifadelerini kullandı.