CaddeMurat Boz ve La Casa De Papel'in Berlin'i bir araya geldi!

Murat Boz ve La Casa De Papel'in Berlin'i bir araya geldi!

02.10.2024 - 08:09 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan Murat Boz, 'La Casa De Papel' dizisinde 'Berlin' karakterini canlandıran dünyaca ünlü oyuncu Pedro Alonso ile bir araya geldi. Boz'un, sevilen isim ile paylaştığı fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu.

Murat Boz ve La Casa De Papelin Berlini bir araya geldi

Müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Murat Boz, son dönemdeki projeleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Şarkıcılığın yanında oyunculuk yapmaya da başlayan isim, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte rol almıştı.

Boz şimdi de, dünyanın en popüler oyuncuları arasında yer alan ve 'La Casa De Papel' dizisinin sevilen karakteri 'Berlin'i canlandıran Pedro Alonso ile bir araya geldi.

İkili büyük bir proje için yan yana poz verdi.

Murat Boz ve La Casa De Papelin Berlini bir araya geldi

BEĞENİ YAĞDI

Boz'un '...' notuyla paylaştığı gönderi kısa sürede gündem oldu. İkilinin fotoğrafına beğeni ve 'Neler oluyor?', 'İstanbul&Berlin', 'Pedro Alonso ve sen bir projede beraber misiniz? Şu anda bayılıyorum', 'İki efsane bir arada' gibi yorumlar geldi.

Murat Boz ve La Casa De Papelin Berlini bir araya geldi

"İSTANBUL'DA YAŞAMAK İSTİYORUM"

Bir projesinin çekimlerini İstanbul’da yapmak isteyen oyuncu Pedro Alonso, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

İstanbul'u çok seviyorum, bu benim dördüncü gelişim. Türkiye coğrafyası muhteşem, Boğaz manzarası beni büyülüyor. İstanbul'da yaşamak ve yaşlanmak istiyorum.