CaddeMurat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem!

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem!

28.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasının müzmin bekarlarından Murat Boz'dan çok konuşulacak 'evlilik' çıkışı geldi. İnişli çıkışlı ilişki yaşadığı oyuncu Aslı Enver'le ayrıldıktan sonra birçok isimle anılan 44 yaşındaki popçu, her defasında hakkında çıkan aşk dedikodularını yalanlamıştı.

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem

Murat Boz, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde konser verdi. Müzikal yolculuğuna başlamasının annesi Ayşe Nedret Boz sayesinde olduğunu açıklayan şarkıcı, sahneden inerek, performansını en ön sırada izleyen annesinin elini öptü ve kendisine sarıldı.

Haberin Devamı

"BU ŞARKI SENİN İÇİN ANNECİĞİM"

Konser alanında duygusal anlar yaşatan Boz, "Beni annem bir şarkıyla keşfetti. O olmasaydı müzisyen olmazdım. Annemin beni keşfettiği şarkı Kayahan Usta’nın ‘Yemin Ettim’ şarkısıdır. Bu şarkı senin için anneciğim" dedi ve bu kült eseri seslendirdi.

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem

"BUNDAN SONRA ALBÜM YAPMAM"

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı albümüyle ilgili konuşan popçu, ekonomik şartlardan dolayı artık single yapmanın daha mantıklı olduğunu söyledi: Albüm yapmak artık kolay değil. Biz yaptık ama artık bundan sonra yapar mıyım? Herhalde yapmam. Kendime yaptığım bir albümdü, karşılığını buldu. Sizden albüm bekleyen bir kitle var, onları da doyurmak gerekiyor. Daha çok ekonomik anlamda single yapmak mantıklı. Ülkede her şey pahalı hale geldiği için daha mantıklı.

Haberin Devamı

"HERKESİ MUTLU EDEMEYİZ"

Dans performanslarına gelen eleştiriler hatırlatılan Murat Boz, "Eleştiriliyorsa vardır bir bildikleri. Herkesi mutlu edemeyiz, herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. Bundan dolayı kendimi sahnede durdurmak istemem ama insanların da fikrine karışamam. Eleştirilirse saygım sonsuz" şeklinde konuştu.

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem

'EVLİLİK' VE 'ÇOCUK' AÇIKLAMASI!

Özel hayatıyla çok konuşulan sanatçı, Harbiye Açıkhava konseri öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Aslı Enver'le uzun süreli ilişkisi bittikten sonra adı sürekli aşk dedikodularına karışan Murat Boz, "Sizin düğününüzü ne zaman göreceğiz?" sorusu üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem

Evliliğe karşı değilim ama bu sadece istemekle olacak iş değil. Birlikte bir ömür geçireceğiniz insanı bulmak mesele. Onu bulamadığım sürece evlenmeyi düşünmüyorum. Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem. Birlikte zaman geçirip arkadaş olabileceğim insanla zaman geçirip, çocuk yapmak daha mantıklı olur.

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem