Galatasaray’da Osimhen, Sanchez ve Yunus Akgün Beşiktaş karşısında sahadaki yerlerini alacak. Teknik Direktör Okan Buruk, milli arada çeşitli sorunlar yaşayan bu futbolcuların durumuna göre karar verecekti.
Dizinde esneme olduğu için A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Yunus 2 gündür takımla beraber çalışıyor. Buruk’un yıldız oyuncuya derbide ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.
Kolombiya’nın Brezilya ile oynadığı maçta başına aldığı darbe sonrası oyundan çıkan ve bu nedenle Paraguay karşısında forma giyemeyen Sanchez’den iyi haber geldi. Kontrolden geçirilen başarılı stoperin derbide takımdaki yerini alabileceği bildirildi.
Nijerya’nın Zimbabwe ile oynadığı müsabakanın son anlarında sakatlık problemi yaşayan Osimhen’in de iyi olduğu aktarıldı. Cim-Bom’da Kaan Ayhan da takımla birlikte çalışmalara başlarken, derbi öncesi Sallai dışında eksik gözükmediği vurgulandı.
OSIMHEN - ICARDI BİBLOLARI SATIŞTA
Lisanslı ürün satışında çıtayı yükseltirken, ciro ve karlılık anlamında önemli başarılara imza atan GSStore son olarak Mauro Icardi ve Victor Osimhen biblolarını satışa çıkardı. İki oyuncunun gol sevinçlerini içeren biblolar, 1599 TL’den hem mağazalarda hem de online olarak satışa sunuldu.
Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçtiğimiz yıl kaybettiği oğlu Harun Akaröz'ün Bodrum'daki mezarlığını ziyaret etti. Soyman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerinden dua istedi.