CaddeMasterchef Türkiye'de Beyza ve Kerem arasında gerilim! 'Herkes kendine yakışanı yapıyor'

Masterchef Türkiye'de Beyza ve Kerem arasında gerilim! 'Herkes kendine yakışanı yapıyor'

25.10.2024 - 08:40 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye'de kırmızı takım bu hafta büyük bir hezimet yaşadı. 5. ve 6. eleme adaylarının da belli olduğu Masterchef Türkiye'de Beyza'nın sitemi damga vurdu. Beyza'nın sitemi sonrası Kerem açıklama yaptı. İşte detaylar...

Masterchef Türkiyede Beyza ve Kerem arasında gerilim Herkes kendine yakışanı yapıyor

Masterchef'in ekrana gelen son bölümüne eski yarışmacılar konuk oldu. Alican, Eda, Metin, Hasan, Barış, Tolga, Azize, Ayaz ve Barış konuk oldu. Eda yaptığı açıklamada bu senenin favori ismini açıkladı. Eda'nın Masterchef Türkiye'de favori ismi Onur. Kadın yarışmacılara 'kopya' krizi nedeniyle sitem eden Eda şu açıklamalarda bulundu: Onur'u şampiyon olarak görmek istiyorum. Semih'i çok başarılı buluyorum. Kaan var hemşehrim onu da seviyorum. Kerem başarılı onu da çok seviyorum. Kadınlara biraz kızgınım. O yüzden onları desteklemiyorum. Nigar'a kızgınım biraz. Geçen haftalarda reçeteler falan yaptılar bizim bile aklımıza gelmeyen işleri yaptılar.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiyede Beyza ve Kerem arasında gerilim Herkes kendine yakışanı yapıyor

 

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPIYOR"

Daha sonra oylamaya geçildi ve kazanan mavi takım oldu. Kırmızı takım eleme adayı belirlemek için dokunulmazlık oyununa çıktı. Burada Beyza'nın yaptığı sitem dikkat çekti. Beyza yaptığı açıklamada, "Takımda olur olmazsa olmaz gibi ben öyle hissettim. Ben elimden geleni yaptım. Ben öyle bir hava aldım takımdan moralimi bozdu. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Arkadaşlarımı düşünürüm sonuna kadar yarışırım. Bazı insanlar o havayı veriyorlar. Potada değilken bu oyunu alacağız diyorlar potadayken bambaşka oluyorlar. Kerem ağabey var Alper zaten potadaydı bilmiyorum. Verdiği hava her şeyi değiştiriyor. O çok takımı etkiliyor. Bu oyunu alabilirdik şefim, çok sinirliyim. 3-0 bizlik değil." dedi.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiyede Beyza ve Kerem arasında gerilim Herkes kendine yakışanı yapıyor

"KİMSEYE KÖSTEK OLMADIM"

Kerem Beyza'ya yanıt olarak, "Çıktım oynadım yemeğim de geçti. Tabii ki haftanın başındaki motivasyonumu gerçekleştirmem beklenebilir bir şey değil. Yenilen bir takım var insan doğası motivasyonu düşüyor. Kimseye köstek olmadın. Ekstra motivasyon için kendimi zorlamadım." açıklamasında bulundu.

Masterchef Türkiyede Beyza ve Kerem arasında gerilim Herkes kendine yakışanı yapıyor

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Yarışmacılar açıklama yaptıktan sonra dokunulmazlık oyununa geçildi. Kazanan Beyza oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları Nigar ve Ezgi oldu.