CaddeMasterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu kaç kilo verdiğini açıkladı! 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık...

Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu kaç kilo verdiğini açıkladı! 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık...

10.10.2024 - 12:37 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm heyecanıyla devam ediyor. Masterchef Türkiye yayın hayatına başladığından beri jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu samimi açıklamalarda bulundu. Tarzıyla dikkat çeken Somer Sivrioğlu geçen yıla göre kaç kilo verdiğini de açıkladı. Somer Sivrioğlu 10 yıl önce yaşadığı rahatsızlığı da duyurdu.

Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu kaç kilo verdiğini açıkladı 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık...

Masterchef Türkiye ilgiyle takip ediliyor. Masterchef yarışmacıları kadar jüri üyeleri de dikkatleri çekiyor. Yıllarca Avustralya'da yaşayan ve Masterchef için Türkiye'ye gelen Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıldan bugüne kadar 25 kilo verdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Tarzıyla konuşulan ve sosyal medyanın gündemine oturan Somer Sivrioğlu yaptığı açıklamada, "Geçen seneden bu seneye 25 kilo verdim. Güzel farklı bir tarzımız var. Artık bu sene biraz daha farklı konuşulacak kostümlere doğru gidiyor. Seviyorum iddialı kıyafetleri. Farklı giyinmeyi seviyorum. Bu sıradanlık içinde farklı olmak çok güzel." dedi.

Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu kaç kilo verdiğini açıkladı 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık...

Annesinin doğum gününü kutlayan Somer şef, "Ülküşüm, annem, canım. İyi ki doğdun, iyi ki doğurdun" yazmıştı.

10 YIL ÖNCEKİ HASTALIĞINI ANLATTI

Aramızda Kalmasın programında şapka koleksiyonunu gösteren ve herkese öneren Somer Sivrioğlu, "Zaten şapka kullanmak lazım. Cilt kanseri ciddi bir sorun. Ben bunu geçirdim. Avustralya'da yaşarken 10 yıl önce. Kafamda ciddi bir yarık vardır, çok ucuz atlattık kana karışmadı." dedi.

Haberin Devamı

Duygusal yönü de bilinen Somer şef, geçtiğimiz hafta elenen Ayşe için yaptığı konuşma gündem olmuştu. Somer şef, "Hayat hepimize farklı başlangıçlar sunuyor. Bizim burada çok sevdiğimiz yarışmacılar oldu. Ben şunu kesinlikle söyleyebilirim ki benim bugüne kadar Masterchef'te bu kadar saygı duyduğum hiçbir yarışmacı olmadı. Sen tüm Türkiye'nin gönlünde özel bir yere sahipsin. Senin duruşun inanılmaz örnek alınacak bir duruş. Biz senden çok şey öğrendik." demişti.