CaddeKızı için yardım istemişti! Umut Akyürek: Hastane de yatıyor ama çözüm değil

Kızı için yardım istemişti! Umut Akyürek: Hastane de yatıyor ama çözüm değil

20.10.2024 - 09:30 | Son Güncellenme:

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kızından korktuğunu, bu sebeple kendisini odaya kilitlediğini açıklamıştı. Akyürek ile Oktay Ertuğrul'un madde bağımlısı ve psikolojik sorunlar yaşadığı kızları Melek Bal, hastaneye yatırıldı.

Umut Akyürek, kendisi gibi ses sanatçısı olan Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında nikah masasına oturmuş ve çift 2005 yılında kızları Melek Bal'ı kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından video yayınlayan isim, kızının öleceğini veya birini öldüreceğinden endişe ettiğini dile getirerek eşine bıçakla saldırdığını, kendisini iki kez darp ettiğini söylemişti. 

"HEPSİNİN KÖKENİNDE BU İLLET VAR"

Çok kontrolsüzce rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş. Ben şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür yoktu. Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ne oluyor sonucunda, hiçbir şey olmuyor. Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bununla ilgili bir çözüm olamıyor. Biliyorsunuz kamuoyunu günlerdir meşgul eden olaylar var madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu. İki genç kızımız katledildi. Hepsinin kökeninde bu illet var.

"PSİKİYATRİ HASTALARI İLE YATIYOR"

Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul'un madde bağımlısı ve psikolojik sorunlar yaşadığı kızları Melek Bal, hastaneye yatırıldı. Kızları için geçtiğimiz gün yardım isteyen Ertuğrul, "Hastanede ama şu an çözüm değil. Rehabilite merkezine ihtiyacı var, onu araştırıyoruz. 1-2 yerle iletişime geçtik. Psikiyatri hastalarıyla yatıyor şu an. Devlet hastanesinde şu an rehabilitasyon merkezi yok maalesef..." dedi.

Kızının tedavi görmek istediğini belirten Ertuğrul, "Tabii ki istiyor. Kimyasal madde etkisi vücutta, sıkıntılı durum. Alkol, sigara ve internet bağımlılığı gibi... Kızımızı Allah'ın izniyle kurtaracağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

SANAT CAMİASINA SİTEM ETTİ

Sanat camiasından çok destek göremediklerini söyleyen Ertuğrul, "Çok arayan olmadı. Sibel Can ve Demet Akalın iyi dileklerini iletti. Çok fazla bir ses yok açıkçası sanat camiasından..." şeklinde konuştu.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Tehdit edildiklerini söyleyen Ertuğrul, "Sosyal medyada bot hesaplarından tehdit ediliyoruz. Bu işin ticareti yapan insanlar yapıyor. Her türlü sıkıntıyı yaşıyoruz ama biz mücadeleyi devam edeceğiz. Sadece kendi adımıza değil tüm gençler için mücadele edeceğiz. Avukatımızla görüştük  saldırıları bildireceğiz" ifadelerini kullandı. Ertuğrul, rehabilite merkezlerinin maliyeti yüksek olduğunu belirtti.