CaddeEski karısıyla olaylı davasını atlatamadı! 'Hayatım pembe diziye dönüştü'

Eski karısıyla olaylı davasını atlatamadı! 'Hayatım pembe diziye dönüştü'

26.09.2024 - 12:36 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davası, ikilinin uzlaşmaya varmasıyla geçtiğimiz sene aralık ayında sona ermişti. Geçtiğimiz gün San Sebastián Uluslararası Film Festivali'ne katılan Depp, uzun süre gündemden düşmeyen davaya atıfta bulunarak, hayatının bir 'pembe diziye' dönüştüğünü söyledi.

Eski karısıyla olaylı davasını atlatamadı Hayatım pembe diziye dönüştü

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran 2022'de sonuçlandı.

Haberin Devamı

Jüri, Heard'ün Depp'e iftira attığına ve eski eşine 10 milyon dolar cezai tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan biri kabul edilerek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine hükmedildi.

Eski karısıyla olaylı davasını atlatamadı Hayatım pembe diziye dönüştü

TAZMİNATINI GEÇEN SENE ÖDEDİ

Bu kararların ardından karşılıklı temyiz başvurusunda bulunan Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard, Aralık 2022'de ise karalama davalarını nihayet çözüme kavuşturarak; modern zamanların en olaylı Hollywood boşanmasına son verdiler. İkilinin avukatları, Heard'ün sigorta şirketinin; Depp'e 1 milyon dolar ödemesini öngören bir anlaşma imzaladı. Heard, 1 milyon dolarlık tazminatı 2023 Haziran'da ödedi.

Eski karısıyla olaylı davasını atlatamadı Hayatım pembe diziye dönüştü

Johnny Depp, son olarak İspanya'da düzenlenen 2024 San Sebastián Uluslararası Film Festivali'ne katıldı. The Hollywood Reporter tarafından paylaşılan görüntülerde; aktör eski eşiyle olaylı davalarına atıfta bulundu.

Haberin Devamı

Eski karısıyla olaylı davasını atlatamadı Hayatım pembe diziye dönüştü

"NİHAYETİNDE BİR TAKIM ŞEYLER YAŞADIK"

Hayatının bir 'pembe diziye' dönüştüğünü söyleyen Depp, şu ifadeleri kullandı:

Bir dizi şey yaşadığımı söyleyebiliriz. Ben iyiyim. Zaten hepimiz nihayetinde bir takım şeyler yaşadık... Ama belki sizinki bir pembe diziye dönüşmedi. Yani, benim hayatım televizyonda yayınlandı aslında. Yaşadığınız ve hatırladığınız şeyler sizin çizgilerinizdir, onları asla unutmazsınız.