CaddeBuse Varol'un üniversite hayali yarım kalmıştı! 'Servisi olacak, yemeği olacak...'

Buse Varol'un üniversite hayali yarım kalmıştı! 'Servisi olacak, yemeği olacak...'

30.09.2024 - 20:29 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Şarkıcı Alişan, eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Varol'un üniversite sınavını kazandığını duyurmuştu. Buse Varol daha sonra üniversiteye kayıt yaptıramamıştı. Alişan'dan konuyla ilgili esprili yorum geldi.

Buse Varolun üniversite hayali yarım kalmıştı Servisi olacak, yemeği olacak...

'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Burak'a kavuşan ikili, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Buse Varol, geçtiğimiz ay üniversiteyi kazanmıştı. Alişan, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile eşinin psikoloji öğrenimi göreceğini duyurmuştu.

Eşinin evlerinin bahçesinde telefonla konuşurken sevinçten yerinde duramadığı anların görüntüsünü yayımlayan Alişan, "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi psikoloji. Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" ifadelerini kullanmıştı.

Buse Varolun üniversite hayali yarım kalmıştı Servisi olacak, yemeği olacak...

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren oyuncu, "Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

SENEYE ÇALIŞIR BİR DAHA KAZANIR

Buse Varol'un üniversiteye kayıt yaptıramamasıyla ilgili Alişan'dan esprili yorum geldi. Alişan, "Devam zorunluluğu olduğu için bu sene onun işleri var gidemeyecek. O yüzden kimsenin hakkını yememek için. " dedi.

Bir muhabirin 'Okula gitseydi belki çok fazla harçlık olacaktı' sözüne Alişan esprili yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Onun servisi olacak, yemeği olacak... Seneye çalışır bir daha kazanır. Okusun önü açık ama" ifadelerini kullandı.

Buse Varolun üniversite hayali yarım kalmıştı Servisi olacak, yemeği olacak...