Kültür Sanat Jolly Joker mart programı belli oldu

Jolly Joker mart programı belli oldu

25.02.2020 - 09:30 | Son Güncellenme:

Jolly Joker Mart ayı boyunca 51 konsere ev sahipliği yapacak. Jolly Joker, sevilen sanatçıların performanslarıyla hayranlarına müzik dolu bir ay yaşatmaya hazırlanıyor.

Jolly Joker mart programı belli oldu

Jolly Joker Vadistanbul, bu ay 8 konsere ev sahipliği yapacak. 6 Mart’ta Serkan Kaya’nın konseriyle başlayacak olan etkinlikler, 11 Mart’ta Yaşar, 13 Mart’ta cover’ları ile son günlerin gözdesi Zeynep Bastık, 14 Mart’ta Berkay, 18 Mart’ta 90’lar Kafası Live: Ümit Sayın, Sibel Alaş, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, 20 Mart’ta Hakan Altun, 25 Mart’ta Yıldız Tilbe, 27 Mart’ta ise Koray Avcı ile devam ederken, 28 Mart’ta Tan Taşçı mart ayının son performansını sergileyecek.

Haberin Devamı

Jolly Joker Kartal, 6 Mart’ta sahnesinde Hayko Cepkin’i ağırlayacak. 7 Mart’ta Oğuzhan Koç konseriyle devam eden Jolly Joker Kartal’da sırasıyla 11 Mart’ta Hakan Altın, 13 Mart’ta Gökhan Türkmen, 14 Mart’ta Zeynep Bastık ve 20 Mart’ta şarkılara farklı bir yorum getiren Cem Adrian sahne alacak.

Jolly Joker, Ankaralı müzikseverler için bomba gibi bir program hazırladı. 4 Mart’ta sevilen şarkılarıyla Yaşar, 6 Mart’ta Cem Adrian, 7 Mart’ta Levent Yüksel, 14 Mart’ta No 1, 18 Mart’ta Zeynep Bastık, 21 Mart’ta Büyük Ev Ablukada sahne alırken 27 Mart’ta Fatih Ürek Ankaralılara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Jolly Joker Antalya 6 Mart’ta Murda, 7 Mart’ta Cem Adrian, 13 Mart’ta Serkan Kaya, 14 Mart’ta 90’lar Kafası ile Nihat Sırdar, 20 Mart’ta sevilen şarkılarıyla Haluk Levent, 21 Mart’ta Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 28 Mart’ta pop müziğin güçlü ismi Berkay’a ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Jolly Joker Bursa’da eğlence hayatını şekillendirmeye devam ediyor. 6 Mart’ta Yaşar’a ev sahipliği yapacak olan mekan, 7 Mart’ta Serkan Kaya, 8 Mart’ta Murda, 11 Mart’ta Yıldız Tilbe, 13 Mart’ta Şebnem Ferah, 14 Mart’ta Tan Taşçı, 20 Mart’ta Levent Yüksel, 25 Mart’ta Haluk Levent, 27 Mart’ta Rubato ve 28 Mart’ta Hakan Altun konserleri ile eğlence severleri heyecanlandırıyor.

Jolly Joker Adana, şehrin odak noktası olmaya devam ediyor. Jolly Joker Adana, 6 Mart’ta sevilen sanatçı Hakan Altun ile sahneyi eğlenceye açıyor. Jolly Joker sahnesi, 7 Mart’ta Gülşen’i, 13 Mart’ta Ümit Yaşar ve Gülden ikilisini, 14 Mart’ta Kıraç’ı, 20 Mart’ta Yaşar’ı, 25 Mart’ta Levent Yüksel’i, 27 Mart’ta Berkay’ı ve 28 Mart’ta Gökhan Türkmen’i ağırlıyor.

Jolly Joker Mersin'de Gülşen, 6 Mart’ta aya merhaba derken, 7 Mart’ta Hakan Altun, 13 Mart’ta Cem Adrian, 20 Mart’ta Levent Yüksel performanslarıyla Mersinlilerle buluşuyor. 28 Mart’ta ise Yıldız Tilbe, unutulmaz şarkılarıyla ayın son etkinliğine imza atacak.

Jolly Joker mart programı belli oldu