Tavuğu taş gibi yapan hata! 1 gece derisiyle bekletin, tadı damakta yayılıyorİçerisinde bolca protein barındıran tavuk, akşam yemeklerinin vazgeçilmez yemeğidir. Ancak pişirme sırasında yapılan bazı hatalar hazırladığınız tavuğun taş kadar sertleşmesine neden olabilir. İstenmeyen kıvama ulaşan tavuk göğsü bir anda tüketilemez hale gelir. Pişirme sırasında bu hataları yapmayın.
Tavuk göğsü nasıl yapılır?Tavuk etiyle hazırlanan ancak tavuk tadının çok hafif anlaşıldığı bu tatlıya herkes bayılıyor. Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız işte tarifi. Afiyet olsun!
Protein deposu besinlerDiyetisyen Emre Uzun, araştırmalarda yüksek proteinli diyetlerin kilo vermeye yardımcı olduğunun ortaya konulduğunu ve protein alımı için en basit yolun, yüksek proteinli gıdalar tüketmekten geçtiğini söylüyor.