YEŞİLKÖY’DE GİZLİ LEZZET DURAĞIAynı yerde aynı yemekleri yemekten sıkıldınız mı? Farklı tatlar mı arıyorsunuz? O zaman Yeşilköy’ün en güzel mekanına buyurun: Eski Ev Balık Lokantası
"Dön dolaş yemek ye"Malta Köşkü hafta sonunu "Halk günü" ilan etti. Yıldız Parkı'nı gezenler kişi başına bir milyon liraya açık büfeden yararlanıyor. Halk gününün spesyalitesi ise tahinli profiterol
Fırından yeni çıktıBeyaz Fırın’ın iki asırlık lezzetleri yaz menüsüyle yenilendi. “Mevsiminde meyve ve sebze kullanmayı ilke edindiğimiz için, menümüzde bu değişiklikleri yapıyoruz” diyor Beyaz Fırın’ın 5. kuşak temsilcisi Nathalie Stoyanof Suda
Esin kaynağı sokak lezzetleriŞişhane’deki Tabla’nın menüsü yerli malzemelerle yapılan yemeklerden oluşuyor. Ortaklarından Melih Demirel “Türk mutfağı yapıyoruz, bizde iz bırakmış sokak yemeklerine yer vermek istedik” diyor
Eğlence adası buzADADört tarafı denizle çevrili bir kompleks... Galatasaray Adasının üzerinde inşa edilen yazlık Buz; havuzu, restoranları ve kulübü ile buzADA
Kurabiyelerin prensiLevent Doğanoğlu, 25 yaşında... iktisat fakültesi mezunu ama dört kuşaktır sürdürdükleri unlu mamülcülüğü seçmiş.. Keşfettiği leziz kurabiyeleri tüm Türkiye'ye tattırmak istiyor