30 yıllık şeften çıtır çıtır su böreği tarifi! Havlu kağıt sermek şart, dışarıdan almaya son
30 yıllık şeften çıtır çıtır su böreği tarifi! Havlu kağıt sermek şart, dışarıdan almaya sonOsmanlı mutfağının meşhur hamur işlerinden su böreği, günümüzde de yediden yetmişe herkesin severek tükettiği bir börek. Su böreğinin adı, hamurunun suda bekletilmesinden geliyor. Peki, su böreği nasıl yapılır? Su böreğinin püf noktaları nelerdir? İşte, ustasından su böreği tarifi!
18.02.2025Püf Noktası
Islatınca faydasını ikisine katlıyormuş! Ne hazımsızlık bırakıyor ne de şişkinlik
Islatınca faydasını ikisine katlıyormuş! Ne hazımsızlık bırakıyor ne de şişkinlikKuru yemişler, sağlıklı yağlar, proteinler ve çeşitli vitaminlerle zenginleştirilmiş besin kaynakları olarak bilinir. Ancak bu besinlerin sağlık yararlarını maksimize etmek için uygulayabileceğiniz basit bir yöntem var.
15.09.2024Genel Sağlık
Zerre bakteri bırakmıyor! Şeflerin yeşillik arındırma yöntemi ifşa oldu: 2-3 kere batırın
Zerre bakteri bırakmıyor! Şeflerin yeşillik arındırma yöntemi ifşa oldu: 2-3 kere batırınYemek hazırlamadan önce yapılan hazırlıkların başında kullanılan sebzeleri temizlemek gelir. Yeşillikleri temizleme işlemi önemli bir aşamadır. Ancak bazı durumlarda suyla yıkasanız bile yeşillikler tam olarak arınmayabilir.
25.07.2024Püf Noktası