Hafif tatlı isteyenlerin vazgeçilmezi oldu: Soğuk baklavaSütlü nuriye ve güllaçtan sonra Türk mutfağına kazandırılan tatlılardan soğuk baklava, damak zevkine düşkün olduğunu söyleyenlerin vazgeçilmezi oldu. Tatlı ustası Dinçer Acar, soğuk baklavanın yapımındaki ipucunun şerbetinde olduğunu söyleyerek müşterilerden yoğun talep aldıklarını belirtti.
Yaz aylarının vazgeçilmezi oldu: Bitter çikolatayla kaplanan soğuk baklavaYazın vazgeçilmezi olan soğuk baklava büyük rağbet görüyor. Soğuk baklava satışı pandemi öncesine göre yüzde 60 oranında arttı. Baklava yufkası ile yapılan soğuk baklava, süt, az şeker, Antep fıstığı ve çikolata içeriyor. Tatlının üstü bitter çikolata parçaları ile kaplanıyor.