Keki balon gibi kabartan 'mikser' taktiği! Yağlayıp unlayın, köpürtünce iş bitiyorKabarmayan, içi çiğ kalan ya da sertleşen keklerle karşılaşmak, mutfakta keyifli bir zaman geçirmek isteyen herkes için oldukça moral bozucu olabilir. Oldukça basit gibi görünse de, aslında kek yapmanın her adımı özen ve dikkat ister. Mükemmel kabaran, yumuşacık bir kek için dikkat edilmesi gereken bazı kritik noktalar var. İşte kekinizin kabarmasını engelleyen 7 yanlış.
Ne kabartma tozu ne de karbonat! Kekin kalıbından taşmasını sağlayan malzemeKek yaparken hepimizin hedefi, kabaran ve yumuşacık bir dokuya sahip bir sonuç elde etmektir. Genelde kabartma tozu veya karbonatla keki yükseltmeye çalışsak da, mükemmel sonuçlar almak her zaman mümkün olmaz. Peki, kekinizin kalıptan taşmasını sağlayacak ve o beklediğiniz kabarıklığı garantileyecek gizli bir malzeme olduğunu biliyor muydunuz? Bu basit ama etkili malzeme ile kekleriniz artık daha da kabaracak ve lezzetli olacak! İşte bu sırrı ve kullanma yöntemini keşfedin...
Kabaran kek için harcına mutlaka ekleyin! Kekiniz kalıbından bile taşacakLezzetli ve kabarık bir kek yapmanın sırrı, doğru malzemeleri kullanmak ve bazı püf noktalarına dikkat etmekten geçiyor. Eğer kekinizin kalıptan taşacak kadar kabarmasını istiyorsanız, harcına ekleyeceğiniz bu özel malzeme ile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. İşte kabaran kekler için vazgeçilmez sır!