Son dakika Prof. Dr. Kemal Memişoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 prof. dr. kemal memişoğlu haberi bulunmuştur.
İlk 24 saat içinde randevu! Bakan Memişoğlu hastanelerdeki yeni düzenlemeyi anlattıSağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, randevu konusunda büyük bir çalışma içerisine girdiklerini ifade ederek, “Türkiye genelinde randevu bekleme süremiz 6 ay öncesine göre yüzde 35-40 bandında azalmış durumda. 79 branşımızdan 67'sine ilk 24 saat içerisinde randevu verebiliriz. Birkaç branşımız hariç inşallah bu süreyi daha da azaltacağız. Tabii temel sağlık dediğimiz koruyucu sağlık ve aile hekimliklerinin gelişmesiyle bu oran daha da azalacaktır” dedi.
Menemen’e 400 yataklı hastaneMenemen’de sağlık altyapısını güçlendirecek bir adım atıldı. Başkan Pehlivan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile yaptığı görüşmede 400 yataklı hastane müjdesi verdi.
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kilit isim konuştu: Kayıtları dinlemesem bir korku filmi olduğunu düşünürdümBebekleri doğumdan sonra anlaştıkları özel hastanelere sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan çetesi'ne ilişkin soruşturmanın başlamasını sağlayan ve iddianamede 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifadelerine yer verilen dönemin İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi’nde uzman olarak görev yapan Dr. Malik Türkay Esin, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuştu. Dr. Esin, 2023 yılının Mart ayında “SGK’nın dolandırıldığı" yönündeki bir ihbar üzerine dönemin İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na durumu bildirdiklerini ve soruşturmanın bundan sonra başladığını belirtti. İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde özel bir komisyon kurulduğunu, derinlemesine araştırmalar yapıldığını, sonra da sürece İstanbul Emniyeti’ni dahil edildiğini, bu sayede polisin yaptığı telefon dinlemeleri ile çetenin ortaya çıkarıldığını kaydeden Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi.
'Yenidoğan Çetesi' soruşturmasında kilit isim konuştu: Korku filmiBebekleri doğumdan sonra anlaştıkları özel hastanelere sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan çetesi'ne ilişkin soruşturmanın 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifadelerine yer verilen kilit isim konuştu.
Bakan Memişoğlu: 'Şiddete tolerans yok'Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Iğdır'dan karayoluyla Ağrı'ya geçti. Bakan Memişoğlu, yol güzergahındaki İshak Paşa Sarayı'nı gezdi. Ağrı Valisi Mustafa Koç ve yetkililerden bilgi alan Memişoğlu, Ağrı programına valilik ziyaretiyle başladı.
Üniversitelerde ilk ders heyecanıÜniversiteler, bilim insanları, bakanlar, rektörlerin verdiği ilk derslerle açılıyor. Bazı üniversitelerde flört şiddeti, bağımlılık, psikolojik sağlamlık gibi eğitimler verilirken konserler, eğlenceler, sıra geceleri düzenleyen üniversiteler de var.
Sağlık Bakanı Memişoğlu, yurt dışına giden hekimlerle ilgili konuştuSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Tıp Fakültesi açılış törenine katıldı. Bakan Memişoğlu, "Hekimlerin yurtdışına gidişi konusu çok spekülatif bir konu. Herkes bir şey söylüyor ama sayılara baktığınız zaman öyle çok da abartı bir sayı yok, onu bilmenizi istiyorum. Böyle bir negatif algı var" dedi.
Bakan Memişoğlu'ndan Maymun Çiçeği açıklaması: Tanı konulmuş hastamız yokSağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini yerinde incelemek üzere Hatay’a gitti. Hatay'da açıklamalarda bulunan Bakan Memişoğlu, Maymun Çiçeği vakalarıyla ilgili de "Şu ana kadar maymun çiçeği tanısı konulmuş bir hastamız yok." ifadelerini kullandı.
Bakan Memişoğlu: Sağlık yapısını daha da geliştirmemiz lazımSağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü devir teslim törenine katıldı. Bakan Memişoğlu, 8 yıl yönettiği İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü görevini İstanbul Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Abdullah Emre Güner'e teslim etti.
Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına 'hastaneli' cevapSağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in bir televizyon kanalında verdiği röportajda Türkiye'ye ilişkin sarf ettiği sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.
Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.