Patlıcan kararmasını tek başına geçiriyor! 1 çay kaşığı ekleyin
Patlıcan kararmasını tek başına geçiriyor! 1 çay kaşığı ekleyinPatlıcan, mutfaklarımızda sıkça kullanılan lezzetli bir sebzedir. Ancak kesildiğinde veya soyulduğunda hızla kararması, pek çok kişinin mutfakta karşılaştığı bir sorundur. Patlıcanın kararması, içeriğinde bulunan polifenollerle havanın etkileşime geçmesi sonucu gerçekleşir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için basit ve doğal bir yöntem var. İşte patlıcanın kararmasını önlemenin püf noktaları!
24.01.2025Bilgi Rehberi
Patlıcan kararıyorsa bu tüyoyu dikkate alın: İkisini bir koyunca hem acılığını alıyor hem de kararmıyor
Patlıcan kararıyorsa bu tüyoyu dikkate alın: İkisini bir koyunca hem acılığını alıyor hem de kararmıyorMutfağımızın en sevilen lezzetleri arasındaki patlıcan sağlığa oldukça faydalı bir sebzedir. Patlıcan yemekleri yapım aşamasında en çok karşılaşılan problemlerden birisi kararma sorunu. Patlıcan kararmasını önlemek için yapmanız gereken şey ise çok basit. İkisi bir koyunca hem acılığını alıyor hem de kararmıyor. İşte patlıcanın kararmaması için yapmanız gerekenler…
24.10.2023Püf Noktası