38 yıllık ustadan gerçek tarif! Mis gibi ay çöreği çok kolaymış: İyi kapatmak şartTürk mutfağı aşçılık sırlarıyla doludur. Bunlardan biri de hamur işleri ve özellikle ay çöreğidir. 38 yıldır kendi pastanesinde hamur işi yapan Mahmut usta, gerçek ay çöreğinin sırlarını açıkladı. Hamur işlerinde de harika tarifler barındıran mutfağın en özel tariflerinden biri olan ay çöreğinin tarifini Mahmut usta, paylaştı.
Dengeli beslenmek isteyenler için özel tariflerSabri Ülker Vakfı’nın Yemekte Denge Projesi altında hayata geçirdiği “Yemekte Denge Mutfağı”, dengeli beslenmek isteyenler için sıcak yaz günlerine özel, lezzetli ve sağlıklı tarifler sunuyor.
Yoğurda alerjisi olan çocuklar için özel tarifÇocuğunuzun süte, yumurtaya veya yoğurda alerjisi varsa, onun için yemek seçmek hayli zor olur. İşte işinizi kolaylaştıracak 9 ay ve sonrası için ideal bir yemek olan yoğurtsuz mayalanan tarhana tarifi...