'Aktif karbon yerine Mor ekmek tüketin'Günde 6 milyon ekmeğin çöpe gittiği Türkiye’de kepekli, çavdarlı, üzümlü, cevizli derken şimdilerde aktif karbonlu ekmek çıktı. Beslenme uzmanları karbonlu yerine mor ekmek tüketimini öneriyor.
Bağışıklığı güçlendiren mor ekmek üretildi, yok satıyorTrabzon'un ekmeği ile ünlü Vakfıkebir ilçesinde son yılların beslenme trendi mor sebze ve meyvelerin karışımı ile elde edilen ekşi maya katkılı besin değeri yüksek mor ekmek üretimi başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle doğal ve organik ürünlere yönelenlerin tercihi de mor ekmek olurken, il dışından da yoğun ekmek siparişleri geliyor.
Meyve bileşenlerinden mor bazlama üretildi!Kaplıcaları ve doğasıyla ünlü Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir iş yeri sahibi, meyvelerden elde edilen bileşenlerden oluşan mor bazlama üretti.
Türkiye'de de üretilen mor ekmeğin muhteşem faydalarıJaponya’da zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye’de ilk olarak Malatya’da da üretildi. Peki mor ekmeği diğerlerinden ayıran özellikler ne? Mor ekmeğin faydaları neler? İşte cevabı...
Türkiye'de ilk kez üretildi! Mor ekmek...Japonya'da, zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye'de ilk olarak Malatya'da da üretilmeye başlandı.
Türkiye'de ilk kez üretildi! Mor ekmek...Japonya'da, zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye'de ilk olarak Malatya'da da üretilmeye başlandı.
'Mor ekmek' ilk kez Malatya'da üretilmeye başlandıJaponya'da, zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye'de ilk olarak Malatya'da da üretilmeye başlandı.