Kırmızı etin lokum gibi olmasını sağlayan tüyo! 1 bardak eklemeniz yetiyorKırmızı etin pişirilmesi, lezzetinin tam olarak ortaya çıkması için özen ve dikkat gerektirir. Etin yumuşacık, lokum kıvamında olması her zaman kolay olmayabilir. Ancak, sadece 1 bardak ekleyerek kırmızı eti pamuk gibi yumuşatmanın sırrını açıklıyoruz. İşte, kırmızı etin lokum gibi olması için bilmeniz gereken püf noktaları!
Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklıDenizlerde av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle bol miktarda ağlara takılan palamut, hem balıkçının hem de balık severlerin yüzünü güldürüyor. Lezzetli bir palamut yemenin yolu ise iyi marinasyondan geçiyor. İşte palamut marinasyonunda lezzeti zirveye çıkaran malzeme!
Etlerimizi en kolay nasıl marine edebiliriz?Et ve tavuklar nasıl marine edilmeli? Lüks restoranlarda yediğimiz o muhteşem tavuk ve etlerin tadı neden mükemmel? Şeflerin en kolay ve geleneksel et ve marinasyon tariflerini sizin için araştırdık. Detaylar haberimizde…