Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymışMantı, mutfağımızın en sevilen ve bir o kadar zahmetli lezzetlerinden biridir. Özellikle Kayseri mantısı, minik bohçaları ve lezzetli kıymalı iç harcıyla öne çıkar. Ancak mantı yapımı, dikkat gerektiren bir süreçtir. İyi bir mantı ne haşlarken dağılmalı ne de pişerken hamuru açılmalı. Hamurun dağılması, tadını etkileyen en büyük sorunlardan biridir. Mantının dağılmasını nasıl önleneceğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.
Evinizde deneyebileceğiniz pratik mantı tarifiHer ne kadar yapması zaman alsa da ev mantısının tadı bir başka. İşte hamur işi denilince ilk akla gelen ve Türk mutfağının baş tacı olan mantı tarifi…
Pratik mantı tarifiHer ne kadar yapması zaman alsa da ev mantısının tadı bir başka. İşte hamur işi denilince ilk akla gelen ve Türk mutfağının baş tacı olan mantı tarifi…