Kurban etinin tüketimi ve pişirme yöntemleriDiyetisyen Emel Unutmaz Duman, kurban etinin tüketimi ve pişirme yöntemleri konusunda dikkat edilmesi gereken altın kuralları anlattı.
Sındırgı pazarlarının "Tatlıcı Ali Dayı"sıBalıkesir'in Sındırgı ilçesinde ustasından dondurma, kayınpederinden tatlı yapmayı öğrenen, lakabı adeta marka haline gelen "Tatlıcı Ali Dayı", 37 yıldır ilçede pazar yerlerinde yediden yetmişe herkesin ağzını tatlandırıyor.Tatlıcı Özdemir "Tek başıma 37 yıldır Sındırgı'da bu işi aktif bir şekilde yapmaktayım. Her sabah 04.00'te, 05.00'te kalkıp işe koyuluyorum. Günlük ortalama 70-80 kilogram tatlı, 60-70 kilogram kadar da dondurma satıyorum" dedi.
Sındırgı pazarlarının "Tatlıcı Ali Dayı"sıBalıkesir'in Sındırgı ilçesinde ustasından dondurma, kayınpederinden tatlı yapmayı öğrenen, lakabı adeta marka haline gelen "Tatlıcı Ali Dayı", 37 yıldır ilçede pazar yerlerinde yediden yetmişe herkesin ağzını tatlandırıyor.Tatlıcı Özdemir "Tek başıma 37 yıldır Sındırgı'da bu işi aktif bir şekilde yapmaktayım. Her sabah 04.00'te, 05.00'te kalkıp işe koyuluyorum. Günlük ortalama 70-80 kilogram tatlı, 60-70 kilogram kadar da dondurma satıyorum" dedi.
VÜCUTTAKi YAĞ ORANI ÖNEMLiMeme kanseri tedavisi sırasında sağlıklı beslenmeye özellikle dikkat edilmeli çünkü vücutta yağ oranı arttığında kanserin yayılma ihtimali de yükseliyor
İşte Boğazın kraliçesi REİNAEn in on mekan Reina bünyesinde; Şamdan, Safran Bar, Niş, Reina, Dragon, Ta Nhcia, Mirror, Köşebaşı, Benihana. Burada yok ama dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks da cabası...
Kahvaltıdan asla vazgeçmeyin!Diyetisyen Dilara Koçak, kilo vermek isteyenlere bir Çin atasözünü öğütlüyor: 'Kahvaltıyı kimseye verme, öğle yemeğini dostuna, akşamı ise düşmanına ver'