Pastanedekinden farkı yok, çikolatası daha bol! Orijinal profiterol böyle yapılır
Pastanedekinden farkı yok, çikolatası daha bol! Orijinal profiterol böyle yapılırProfiterol, tatlı severlerin vazgeçilmezlerinden biri. Dışının hafif çıtır hamuru, içinin yumuşacık vanilyalı kreması ve üstüne dökülen çikolata sosuyla her lokması adeta bir lezzet şöleni. Çoğu kişi profiterol yapımının zor olduğunu düşünüyor ama aslında birkaç püf noktasına dikkat edildiğinde oldukça kolay bir tatlı. İşte tarifi.
15.03.2025Püf Noktası
Harbiye açıkhava konserlerinde lezzet şöleni
Harbiye açıkhava konserlerinde lezzet şöleniBursa lezzetlerini ve meşhur kebabını dünyaya duyuran Bursa Kebap Evi, Denizbank Harbiye Açıkhava konserlerinin VIP yemek sponsorluğunu üstlenerek müzik ile lezzet şölenini birleştiriyor.
16.07.2019Kültür Sanat