Krep nasıl yapılır?Krep Fransız mutfağından çıkmış ve neredeyse tüm dünyada benimsenmiştir. Ülkemizde bu lezzete yakın ‘akıtma’gibi tarifler olduğu için bizde de kolayca benimsendiğini söyleyebiliriz. Fransız krep tarifleri tuzlu, şekerli ya da sade olabilir. Gelelim krep yapmanın püf noktalarına...
Kahvaltı sofralarının gözdesi krep tarifi! Bu yöntemle asla yağ çekmiyorKrep, kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. İnce ve yumuşak dokusu, çeşitli doldurmalarla mükemmel bir uyum içinde olan krepler, lezzetli bir seçenek sunar. Ayrıca, herkesin severek yediği pratik bir kahvaltı seçeneğidir. Ancak, bazen krep yaparken kreplerin fazla yağ çekmesi sorunuyla karşılaşabiliriz. Bu yöntemle pişirince krep asla yağ çekmiyor….