Közleyince tadı da faydası da katlanıyor! Mideniz kuş gibi hafifleyecek, kansızlığa birebir
Közleyince tadı da faydası da katlanıyor! Mideniz kuş gibi hafifleyecek, kansızlığa birebirPatlıcan, sofralarımızın vazgeçilmez sebzelerinden biri olsa da doğru tüketilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Çiğ hali zehirleyebilen bu sebze, doğru şekilde pişirildiğinde adeta bir şifa kaynağına dönüşüyor. Özellikle közlenmiş haliyle, patlıcan hem sindirimi destekleyen hem de vücuda birçok fayda sağlayan bir besin haline geliyor.
18.09.2024Püf Noktası
Kışlık patlıcan hazırlamak artık çok kolay! 1 tutamı hayat kurtarıyor, soğutup yerleştirin
Kışlık patlıcan hazırlamak artık çok kolay! 1 tutamı hayat kurtarıyor, soğutup yerleştirinYaz mevsiminde taze taze pişirilip tüketilen patlıcanları aynı şekilde yemek için kış hazırlığı yapmak şart. Patlıcanları önceden dolaba koymak ve tüm kışı rahat geçirmek istiyorsanız işte bazı püf noktaları.
14.08.2024Püf Noktası
Patlıcanın tadı hiç bozulmuyor, yeni közlenmiş gibi oluyor! Sırrı dondurmakta saklı
Patlıcanın tadı hiç bozulmuyor, yeni közlenmiş gibi oluyor! Sırrı dondurmakta saklıBirçok kişi kış stoğu yapma amacıyla şimdiden biberleri, patlıcanları közleyerek buzluğa atıyor. Uzun bir süre buzlukta bekleyen patlıcanlar zaman zaman bozulabiliyor veya köz tadını kaybediyor. Ancak bu şekilde muhafaza edildiğinde köz tadı hiç gitmiyor.
25.10.2023Püf Noktası