Her mutfakta olması gereken 2 tuz çeşidiMarket raflarında birçok tuz çeşidi yer alsa da, çoğu evin mutfağında sadece iki tür tuz olması yeterli: Yemek pişirirken kullanmak için koşer tuzu ve servis yapmadan hemen önce kullanılan bitirme tuzu. Birini ocağın yanında, birini de masanın üstünde tutmayı ihmal etmeyin. Peki, neden bu tuzları tercih etmeliyiz? Bitirme tuzu nedir ve hangi tuz çeşitlerinden oluşur? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde... -MİLLİYET.COM.TR ÖZEL
İyi kahvenin sırrı: Koşer tuzKahvenizi nasıl seversiniz? Simsiyah, tatlı veya kremalı? Sütlü veya sade? Kahve guruları kahvenin tadını en iyi hale getirmek için birçok farklı şey deniyor. Gıda bilimi gurusu Alton Brown iyi kahvenin sırrını açıkladı.