Beş çayının, günlerin baş tacı! Akıllarda tek soru var: Kısırın salçası kavrulur mu? Beş çaylarının, gün tabaklarının veya aperatif yiyeceklerin vazgeçilmez lezzeti kısır, nefis tadıyla neredeyse herkesi mest edebilir. Türk mutfağının bu lezzeti, birçok kişi tarafından farklı tekniklerle hazırlanıyor. Ancak herkesin aklında tek bir soru: Kısırın salçası kavrulur mu? İşte cevabı.
Hatay usulü enfes kısır tarifiKısır, günlerin en popüler lezzetti olmakla birlikte birçok damak tadına hitap etmektedir. Hatay usulü kısır klasik olana göre daha baharatlı, daha acılı, daha bol malzemeli ve hâliyle daha lezzetli bir tariftir. Beş çayının yanına kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarifi, yemek tarifleri defterinize ekleyebilirsiniz.