O ilde yapıldı! Kavurmalı, kıymalı, peynirli derken şimdi de...TRABZON'un Beşikdüzü ilçesinde hamur ustası Cavit Ercis, Karadeniz'in vazgeçilmez iki meşhur lezzeti balık ve pide bir araya getirdi, 'balıklı pide' yaptı. İşletmede kavurmalı, kıymalı, peynirli pide çeşitlerine somon, levrek ve mezgit gibi balık türleri de eklenmesi, müşterilerce beğenildi.
O ilde yapıldı! Kavurmalı, kıymalı, peynirli derken şimdi de...TRABZON'un Beşikdüzü ilçesinde hamur ustası Cavit Ercis, Karadeniz'in vazgeçilmez iki meşhur lezzeti balık ve pide bir araya getirdi, 'balıklı pide' yaptı. İşletmede kavurmalı, kıymalı, peynirli pide çeşitlerine somon, levrek ve mezgit gibi balık türleri de eklenmesi, müşterilerce beğenildi.
Kandilli'den Borsa notlarıKandilli Borsa'nın sahibi Rasim Özkanca doğal tatlara düşkün. En iyi malzemeyi bulup onun bütün nüanslarını ortaya çıkarmayı ve bunu Türk mutfağının çerçevesi içinde yapmayı amaçlıyor
"Lezzet durakları için ana yoldan sapın""Yol Üstü Lezzet Durakları" adlı programla ekrana gelen Mehmet Yaşin: "Gezginlik oranın manzarasını, tarihini, kültürünü bilmek ve yemekleri hakkında bilgi sahibi olmaktır"