Hakan Aysev: İçimden bir insan çıktı
Hakan Aysev: İçimden bir insan çıktıEmre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü tenor Hakan Aysev oldu.
8.12.2017Cadde
MASTERCHEF HÜNKAR BEĞENDİ TARİFİ: Saray mutfağından hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
MASTERCHEF HÜNKAR BEĞENDİ TARİFİ: Saray mutfağından hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?MasterChef'te bu akşam ekranlara gelecek olan dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Geleneksel ve klasik tatların harmanlandığı yarışmada imambayıldı, perde plavı, hünkar beğendi, katmer ve ayva tatlısı yapılacak. Yarışmanın tutkunları ise şimdiden "Hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte hünkar beğendi tarifi…
23.11.2023Bilgi Rehberi
MASTERCHEF KATMER TARİFİ: Çıtır çıtır lezzetiyle damak çatlatan katmer nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
MASTERCHEF KATMER TARİFİ: Çıtır çıtır lezzetiyle damak çatlatan katmer nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?MasterChef'te bu akşam ekranlara gelecek olan dokunulmazlık oyunu için geri sayım başladı. Geleneksel ve klasik tatların harmanlandığı yarışmada imambayıldı, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer ve ayva tatlısı yapılacak. Yarışmanın tutkunları ise şimdiden "Katmer nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte katmer tarifi…
23.11.2023Bilgi Rehberi
İmam bayıldı nasıl yapılır? İmam bayıldı tarifi ve malzemeleri
İmam bayıldı nasıl yapılır? İmam bayıldı tarifi ve malzemeleriSevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam İmambayıldı yapılıyor. İmambayıldı ana malzemesi patlıcan olan, soğan ve sarımsak kullanılarak hazırlanan zeytinyağlı mükemmel bir yemek... Yeri geldiğinde meze, yeri geldiğinde zeytinyağlı bir başlangıç olarak sunulan imam bayıldı tarifi için malzemeleri sizinle paylaştık. Peki, imam bayıldı nasıl yapılır?
2.12.2019Gündem
Yazlık iftar sofralarının “hünkar”ı
Yazlık iftar sofralarının “hünkar”ıHilton İstanbul’un şef aşçısı Andreas Scheuregger’den iftar önerileri arasında, yaz mevsiminin favori sebzesi patlıcan var
21.08.2009Cumartesi
Yunan gazetesinden Osmanlı yemekleri!
Yunan gazetesinden Osmanlı yemekleri!TaNea adlı Yunan gazetesi, promosyon olarak Osmanlı yemeklerinin tarif edilip tanıtıldığı "İstanbul'un Saray Mutfağı" adlı bir yemek kitabı verdi
19.06.2007Yaşam
Yemek 2002’nin yükselen değeri oldu
Yemek 2002’nin yükselen değeri olduYemek 2002’nin yükselen değeri oldu
14.12.2002Pazar