Türk iş adamı ve spor yöneticisi.İbrahim Hacıosmanoğlu 1966 yılında Trabzon'un Hayrat Merkez Mahallesi'nde doğdu. Uzun yıllar ticaret ile uğraştı. 2005-2007 yılları arası Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2008'de dönemin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın istifa edip seçim kararı alması üzerine seçimlerde aday oldu, fakat diğer başkan adayı Sadri Şener seçimleri kazandı ve seçilemedi. 27 Şubat 2012 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine adaylığını koydu, fakat seçilemedi. 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 4500 oyun 1571'ini alarak Trabzonspor'un 15. Başkanı seçildi.
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110 ibrahim ethem hacıosmanoğlu haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evine girmeyen tek bir vatandaşımızı dahi bırakmayacağız"Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı”nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşına kadar toplam 453 bin konut yapacak ve evine girmeyen tek bir vatandaşımızı dahi bırakmayacağız." dedi. Erdoğan, yardımları nedeniyle aralarında Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in de olduğu 42 kurumun temsilcisine plaket verdi.
SZUTEST, hakemlerin forma kol sponsoru oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayan SZUTEST, Süper Lig ve diğer profesyonel liglerdeki hakem formalarında yer alacak.
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.