KonyasporKonyaspor'dan Kayserispor maçının tekrar edilmesi talebi!

Konyaspor'dan Kayserispor maçının tekrar edilmesi talebi!

22.02.2025 - 00:32 | Son Güncellenme:

Konyaspor, Kayserispor maçının tekrar edilmesini istedi.

Konyaspordan Kayserispor maçının tekrar edilmesi talebi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamanın ardından Konyaspor'dan flaş bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlılar resmi siteden bir açıklama yaptı ve Kayserispor maçının tekrar edilmesi talebinde bulundu.

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak imzalı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, bu akşam bir TV programına katılmış ve 8 Şubat Cumartesi günü oynadığımız Kayserispor maçına ilişkin açıklamalarda bulunmuştur. Bu açıklamalardan sonra AVAR'da görev alan kişi veya kişiler neticesinde Konyaspor'umuzun puanının gasp edildiği tescillenmiştir.

Kayserispor - Konyaspor maçında AVAR’da görev alan teknik elemanların isimleri ve daha önce hangi maçlarımızda görev aldığı kamuoyu ile paylaşılmalıdır. Öte yandan; Kulübümüz tarafından bahsedilen maça ilişkin adli süreç, ivedilikle başlatılacaktır.

Haberin Devamı

Konya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Baykan, Kayserispor maçında attığımız üçüncü gole ilişkin federasyondan gelen yazılı metni, 14 Şubat günü kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Öyle anlaşılıyor ki; TFF 1. Başkan Vekili Sayın Mecnun Otyakmaz, AVAR’da görevli kişi veya kişiler tarafından yanlış bilgilendirilmiş ve bu sayede kamuoyunun yönlendirilmesi hedeflenmiştir.

Herkesin dile getirdiği adil ve temiz futbol söylemine binaen Kayserispor - Konyaspor maçının tekrar edilmesi kaçınılmazdır. Çünkü Süper Lig'de her puan altın değerindedir. Bu haklı talebimiz, Kayserispor camiası tarafından da anlayışla karşılanacaktır.