En lezzetli ve doğal keçiboynuzu pekmezi böyle yapılıyor!Antalya Gazipaşa'da harnup yani keçiboynuzu hasadı başladı. Ağustos ayının ortalarında başlayan hasat, ekim ayının sonuna kadar sürüyor. Pek çok faydası olan keçiboynuzu pekmezini de doğal yöntemler ile üreten Musa Çağlar, işin sırrını paylaştı. "Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır?" diyenler için kilosu 50 liradan satılan keçiboynuzu pekmezinin tarifi...
Keçiboynuzu pekmezinin faydaları nelerdir? Keçiboynuzu pekmezi kilo aldırır mı? Keçiboynuzu ekmezi kaç kaloridir?Halk arasında harnup olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, müthiş bir vitamin ve mineral kaynağıdır. Başta akciğer rahatsızlıkları ve astım olmak üzere pek çok hastalıktan korunmanıza yardımcı olur. Peki, keçiboynuzu pekmezinin faydaları nelerdir? Keçiboynuzu pekmezi neye iyi gelir? Merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...