Tüketimi yaygınlaşan kumkat ile haftalık 500 kilo reçel yapılıyor!
Tüketimi yaygınlaşan kumkat ile haftalık 500 kilo reçel yapılıyor!Güney Adana Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, turunçgiller ailesinden olan ve soyulmadan yenilme özelliğine sahip kumkat ile reçel yapımına başladı. Haftalık 400-500 kilo üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Kooperatif Başkanı Suna Çetin, pandemiyle birlikte ilginin arttığını söyledi.
7.02.2021Ekonomi
Kumkat reçeline talep patladı! Haftalık 500 kilo...
Kumkat reçeline talep patladı! Haftalık 500 kilo...Güney Adana Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, turunçgiller ailesinden olan ve soyulmadan yenilme özelliğine sahip kumkat ile reçel yapımına başladı. Haftalık 400-500 kilo üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Kooperatif Başkanı Suna Çetin, pandemiyle birlikte ilginin arttığını söyledi.
7.02.2021Ekonomi
Pandemide çok talep gördü! Tam bir C vitamini deposu...
Pandemide çok talep gördü! Tam bir C vitamini deposu...Kış kahvaltılarının en sevilen lezzetlerinden olan portakal reçeli, koronavirüs pandemisi sebebiyle çok ilgi görüyor. Güney Adana Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi de haftada 400 kilo doğal portakal reçeli üretiyor. Kooperatif Başkanı Suna Çetin, tam bir C vitamini deposu olan bu reçellerin pandemi döneminde satışının arttığını söyledi