Gofretin içinden çıktı! 10 aylık bebek ölümden döndü
Gofretin içinden çıktı! 10 aylık bebek ölümden döndüDiyarbakır’da, bir ailenin marketten aldıkları gofretlerin içinden kağıt parçaları çıktı. Ailenin, 10 aylık bebeği yediği gofretin içindeki kağıtlar nedeniyle ölümden döndü.
6.01.2022Gündem
'Gofret' ölmek üzereyken bulundu, 'sahiplendirme akımı'nın öncüsü oldu
'Gofret' ölmek üzereyken bulundu, 'sahiplendirme akımı'nın öncüsü olduAydın'da, barınakta ileri derecede uyuz ve kan paraziti hastalıklarıyla ölmek üzereyken bulunarak, tedavi ettirilip, İstanbul'da aileye sahiplendirilen 'Gofret' adlı köpeğin önceki ve sonraki haline ilişkin fotoğrafları, sokak hayvanlarının sahiplendirilmesine yönelik yeni akıma dönüştü.
23.12.2021Gündem
Dünyanın farklı ülkelerinde 1 dolara alınabilecekler
Dünyanın farklı ülkelerinde 1 dolara alınabileceklerDünyayı keşfetmek bitmek bilmeyen bir tutku. Elbette bunun da ulaşımından yemesine kadar bir maliyeti var. Peki ya 1 dolara yapabilecekleriniz? İşte dünyanın farklı ülkelerinde 1 dolara alabilecekleriniz...
13.10.2017Tatil
Son dakika: Akıl almaz olay! Cezaevindeki FETÖ'cüler mesajlarını böyle gönderdi
Son dakika: Akıl almaz olay! Cezaevindeki FETÖ'cüler mesajlarını böyle gönderdiİstanbul polisi, FETÖ'nün Gaybubet yapılanmasının yeni bir yöntemini deşifre etti. Cezaevinde bulunan imamların gofret paketleri içine koydukları talimat mesajlarını yakınları aracılığıyla dışarıya ilettikleri tespit edildi.
12.05.2017Gündem
Sütün "doğal gofret"e zahmetli yolculuğu
Sütün "doğal gofret"e zahmetli yolculuğuNevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kaymaklı beldesinde, yöre halkının geleneksel yöntemlerle ürettiği ve "doğal gofret" olarak da adlandırılan kuru kaymak, lezzetiyle her yaş grubunun ilgisini çekiyor. İneklerden sağılan sütün bağ çubuğu ve saman kullanılarak yakılan tandırlardaki kazanda kaynatılmasıyla başlayan kuru kaymağın zahmetli üretim serüveni, tepsilerde dinlendirme, kurutma ve dilimlenme sonrası bal dökülerek servis edilmesiyle lezzet şölenine dönüşüyor.
24.02.2017Ekonomi
Sütün "doğal gofret"e zahmetli yolculuğu
Sütün "doğal gofret"e zahmetli yolculuğuNevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kaymaklı beldesinde, yöre halkının geleneksel yöntemlerle ürettiği ve "doğal gofret" olarak da adlandırılan kuru kaymak, lezzetiyle her yaş grubunun ilgisini çekiyor. İneklerden sağılan sütün bağ çubuğu ve saman kullanılarak yakılan tandırlardaki kazanda kaynatılmasıyla başlayan kuru kaymağın zahmetli üretim serüveni, tepsilerde dinlendirme, kurutma ve dilimlenme sonrası bal dökülerek servis edilmesiyle lezzet şölenine dönüşüyor.
24.02.2017Ekonomi
Bu makine korku dağıtıyor
Bu makine korku dağıtıyorBirçok mekana konan 'korku makineleri' insanları şoka sokuyor. Ücretsiz gofretlerden almak isteyen kurbanlar korkudan ne yapacaklarını şaşırıyor.
Böyle de şikayet olur mu?
Böyle de şikayet olur mu?GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın gıda güvenliğini korumak amacıyla uyguladığı ’Alo 174 Gıda Hattı’nı, Antalya’da, bu yıl 1585 kişi aradı...
18.07.2013Gündem