Kayserililer püf noktasını paylaştı! Evi yapımı mantının lezzetini katlayan tüyoKayseri denince akla gelen ilk lezzetlerden biri olan mantı, şüphesiz Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir. Ancak, Kayserililer bu geleneksel yemeği daha da özel kılacak bazı sırlar paylaşıyor. Ev yapımı mantı hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları sayesinde, bu yemeğin lezzeti bir kat daha artıyor. İşte mantının lezzetini katlayan tüyo...
Ev yapımı mantı bu kadar kolaymış! Hamuruna katınca lezzetini ikiye katlıyorTürk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi de mantı. Kıyma, hamur ve yoğurdun muhteşem birleşiminden ortaya çıkan mantı özel sosu ile lezzetini ikiye katlıyor. Ancak, ev yapımı mantı hazırlamak, bazı püf noktalarına dikkat edilmesini gerektirir.