Dışı çıtır, içi yumuşacık! Dondurulmuş patates için taktik belli, fırında da oluyorPatates kızartması, mutfakların en sevilen yiyeceklerinden biridir. Dışı çıtır, içi yumuşacık, altın sarısı bir kızartmaya kim hayır diyebilir ki? Ancak herkesin bildiği gibi taze patatesleri soyup doğramak, yıkamak ve kurutmak gibi aşamalar yorucu olabiliyor. Dondurulmuş patatesler mutfağın kurtarıcısı oluyor. Çıtırlığını kaybetmeden ve lezzetli bir şekilde pişirmek için bunlara dikkat edin.
Taze patatesi olduğu gibi buzluğa atanlar yaşadı! Bu haliyle hiç zehirlemiyormuşÇoğu yemeğin temel bileşenlerinden biri olan patatesleri, genelde toplu alır ve bütün bir ay yetmesini bekleriz. Ancak çeşitli koşullara bağlı olarak patatesler bazen yeşillenebilir bazen de filizlenebilir ve durduğu yerde zararlı bir hale dönüşebilir. İşte bu sorunu yaşamamak için patateslerinizi korumanın çok daha etkili bir yolu var.